AJANKOHTAISTA AJANKOHTAISTA

Takaisin

UEF tarjoaa koulutusta erikoistuvien lääkäreiden ohjaajille

UEF tarjoaa koulutusta erikoistuvien lääkäreiden ohjaajille

Itä-Suomen yliopiston kliinisen lääketieteen yksikkö ja koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate järjestävät uuden Erikoistuvan lääkärin ohjaus ja arviointi (3 op) koulutuksen maalis-toukokuussa 2020. Koulutus on suunnattu Kuopion yliopistollisen sairaalan ERVA-alueella toimiville lääkäreille ja hammaslääkäreille, jotka työssään ohjaavat erikoistuvia lääkäreitä.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina.  Ensimmäinen lähijakso on Kuopiossa 13.3. klo 9-16, toinen lähijakso 1.4. klo 9-16 ja kolmas lähijakso 8.5.2020 klo 9-16. Koulutuspäivien aikana tutkitaan ja kehitetään omaa ohjaajuutta sekä jaetaan ja harjoitetaan ohjauksen, palautteenannon ja arvioinnin hyviä käytäntöjä. Lisäksi työskennellään itsenäisesti AducateMoodle-oppimisympäristössä olevien aineistojen ja tehtävien avulla.

Kouluttajina toimivat FM, koulutuspäällikkö Minna Ruoranen Keski-Suomen sairaanhoitopiiristä ja LT, neurologian dosentti Mika Martikainen Turun yliopistosta sekä LT, psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti (VET) Teijamari Laasonen-Balk Ylä-Savon SOTE kuntayhtymästä.

Koulutukseen otetaan 24 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Se on osallistujille maksuton.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tästä.

 

Lisätietoja koulutuksesta antavat suunnittelijat

Riitta Sutinen, riitta.sutinen@uef.fi, P. 050 341 8524

Heli Kaarniemi, heli.kaarniemi@uef.fi, P. 050 322 8644