AJANKOHTAISTA AJANKOHTAISTA

Proviisori Anu Pitkosen työnkuva herättänyt kiinnostusta

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän kliinisen farmasian asiantuntijan työnkuva on ainutlaatuinen Suomessa ja on herättänyt kiinnostusta farmasian alalla laajemminkin. Proviisorimme Anu Pitkonen on esitellyt työnkuvaansa Kliinisen farmasian päivillä Kuopiossa. Koulutuksen jälkeen yhteydenottoja olemme saaneet mm. Mikkelistä, Vaasasta ja Joensuusta.   Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän toimintamalli huomioidaan STM:lle tehtävässä selvityksessä suosituksesta lääkehoidon kokonaisuuden...

Otimme käyttöön tilavarausohjelman Iisalmen vastaanotoilla ja suun terveydenhuollossa

    Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on hankkinut Taitori Oy:n tilavarausjärjestelmän Iisalmen vastaanotoille ja suun terveydenhuoltoon.   Iisalmen terveyskeskuksen pääsisäänkäyntien läheisyydessä olevista INFO-näytöistä näkyy, missä vastaanottohuoneessa lääkäri tai sairaanhoitaja ottaa vastaan. Tarvittaessa henkilökuntamme opastaa sinua tullessasi vastaanotolle.

Iisalmen kotihoito muuttaa

Iisalmen kotihoidon toimipiste muuttaa viikolla 28, 10.-14.7. Muuton aikana vanhalla tai uudella toimipisteellä ei ole asiakaspalvelua.   Ottakaa tarvittaessa ensin yhteyttä puhelimitse kotihoitoon tai asiakasneuvonta Ohjuriin. Asiakkaiden hoito tapahtuu normaalisti ilman katkoksia tai muutoksia! Uusi toimipiste on Vetrean 2. kerros, Meijerikatu 4. Asiakkaiden käynti ohjeistetaan Vetrean takapuolelta.  

Koetko suhteessasi pari-/lähisuhdeväkivaltaa?

Ylä-Savossa on aloittanut toimintansa MARAK-työryhmä (moniammatillinen riskienarviointikokous), henkilöille jotka kokevat läheisissä ihmissuhteissa suhteessaan väkivaltaa tai sen uhkaa.

Nyt voit seurata Enskan jonotustilannetta reaaliaikaisesti

  Nyt voit seurata Akuuttivastaanotto Enskan (ensikäynti ajanvarauksetta) jonotustilannetta reaaliaikaisesti!  http://www.ylasavonsote.fi/akuuttivastaanotot