Asumispalveluyksikkö Aurinkokartano
 

Tervetuloa uuteen kartanoomme!
 

Brofeldtintie 5, 74120 Iisalmi (katso sijainti kartasta)

Aurinkokartano on keväällä 2017 valmistunut muistisairaiden ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on 24 asuntoa. Aurinkokartanon asukkaan elämää on tukemassa ammattitaitoinen hoitaja ympäri vuorokauden.

Kauniin kartanomainen palvelutalomme sijaitsee Iisalmen kaupungin keskustasta noin kaksi kilometriä pohjoiseen päin, Kirkonsalmella, vanhan kirkon läheisyydessä.

Kodinomaisuutta arkeemme tuovat asukkaiden henkilökohtaiset vaatteet, tavarat ja huonekalut. Päivittäisessä arjessa huomioimme asukkaan toiveita moninaisesti.

Saunamme on aina valmis löylyihin, ulkoilemaan pääsee säällä kuin säällä ja lepotuokion voi pitää milloin haluaa vaikka pidentämällä yöunia.

Tarjoamme asukkaillemme arkisia virikkeitä pitkin viikkoa kuten bingon, leipomisen tai kukkienhoidon merkeissä. Toisinaan pidämme isompia viriketuokioita vapaaehtoisjärjestöjen tukemana. Päivittäinen liikunta on tärkeä osa arkeamme, jota tuemme kokoontumalla yhdessä päivittäin Aurinkokartanon saliin. Tällöin on mukava vaihtaa kuulumisia toisten asukkaiden kanssa, eikä tarvitse olla yksin.

Asukkaan läheiset, ystävät ja tuttavat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan meillä asuvien ikäihmisten elämään. 


"Työssä asukkaan kotona"
 

Yhteystietoja:
Asumispalveluesimies Ellen Hiltunen
040-161 7256, ellen.hiltunen(at)ylasavonsote.fi

Vs. varaesimies Soile Niskanen
040-149 6326soile.niskanen(at)ylasavonsote.fi

Hoitajat: 040-194 5879
 

 

Aurinkokartanon palvelut Aurinkokartanon palvelut

Sisältöä päivitetään

   
   
   

 

Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys