Asumispalveluyksikkö Aurinkokartano

HOITOKODEISSAMME ON VIERAILUT PANDEMIAN AIKANA KIELLETTY YLEISTEN VALTAKUNNALLISTEN OHJEIDEN MUKAISESTI!

Tervetuloa uuteen kartanoomme!

 

 

Brofeldtintie 5, 74120 Iisalmi

(katso sijainti kartasta)

 

Aurinkokartano on keväällä 2017 valmistunut muistisairaiden ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on 24 asuntoa. Aurinkokartanon asukkaan elämää on tukemassa ammattitaitoinen hoitaja ympäri vuorokauden.

Kauniin kartanomainen palvelutalomme sijaitsee Iisalmen kaupungin keskustasta noin kaksi kilometriä pohjoiseen päin, Kirkonsalmella, vanhan kirkon läheisyydessä.

Kodinomaisuutta arkeemme tuovat asukkaiden henkilökohtaiset vaatteet, tavarat ja huonekalut. Päivittäisessä arjessa huomioimme asukkaan toiveita moninaisesti.

Saunamme on aina valmis löylyihin, ulkoilemaan pääsee säällä kuin säällä ja lepotuokion voi pitää milloin haluaa vaikka pidentämällä yöunia.

Tarjoamme asukkaillemme arkisia virikkeitä pitkin viikkoa kuten bingon, leipomisen tai kukkienhoidon merkeissä. Toisinaan pidämme isompia viriketuokioita vapaaehtoisjärjestöjen tukemana. Päivittäinen liikunta on tärkeä osa arkeamme, jota tuemme kokoontumalla yhdessä päivittäin Aurinkokartanon saliin. Tällöin on mukava vaihtaa kuulumisia toisten asukkaiden kanssa, eikä tarvitse olla yksin.

Tekniikka on tuotu piristämään asukkaiden arkea. Äly-TV:stä saadaan iloa katsomalla vaikka hauskoja kissavideoita. Tablettitietokoneella voidaan koota palapelejä ja olla videoyhteydellä omaisiin.
Barohyljerobotti SULO on varattavissa asiakkaidemme iloksi.

Asukkaan läheiset, ystävät ja tuttavat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan meillä asuvien ikäihmisten elämään. 

Palvelutalo Aurinkokartano omavalvontasuunnitelma

Lisätietoa asumispalveluista löydät täältä.


"Työssä asukkaan kotona"
 

Yhteystietoja:
Asumispalveluesimies Riikka Hujanen
040 830 2613, riikka.hujanen(at)ylasavonsote.fi


Hoitajat: 040 194 5879