eTerveyspalvelut

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän eTerveyspalveluun kuuluvat ajanvarauspalvelu, tekstiviestipalvelu, viestipalvelu sekä lomakepalvelu. Asiointi edellyttää erillistä sähköisen asioinnin suostumusta, jonka voit tehdä sähköisesti eTerveyspalvelun -asiointiportaalissa tai vastaanottokäynnin yhteydessä.

Ajanvarauspalvelussa voit tarkastella omia ajanvarauksia, varata, siirtää tai perua ajan.

Tekstiviestipalvelun kautta voit vastaanottaa ajanvarausmuistutuksia, laboratoriotuloksia tai muuta terveydentilaa koskevaa tietoa omaan matkapuhelimeesi, esimerkiksi Marevan lääkeannostelu- ja hoito-ohjeita.

Viestipalvelulla voit esittää terveydenhuollon ammattihenkilöille terveydentilaa koskevia kysymyksiä (toiminta ei ole vielä käytössä koko organisaatiossa), vastaanottaa laboratoriotuloksia tai muuta terveydentilaa koskevaa tietoa. Viestit on luettavissa sähköisen asioinnin portaalissa.

Lomakepalvelulla kerätään ajantasaista tietoa asiakkaan terveydentilasta. Lomakkeilla voit tiedottaa esimerkiksi esitietoja vastaanottoa tai toimenpidettä varten.

eTerveyspalvelussa voit asioida ammattihenkilön kanssa terveydenhoitoon liittyvissä kiireettömissä asioissa. Palvelun käyttö on asiakkaalle maksutonta. eTerveyspalvelun käyttöön tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Mikäli sinulla ei ole käytössä mitään näistä tunnistusvälineistä, niin voit antaa toiselle henkilölle valtuutuksen toimia puolestasi terveydenhuollon sähköisissä palveluissa.

Lisätietoa saat eTerveyspalvelun asiakasohjeesta.

Kirjaudu eTerveyspalveluun

Sähköisen asioinnin suostumus

Tiedostot:
eTerveyspalvelun asiakasohje
Valtuutus alle 12 -vuotiaan puolesta asiointiin
Valtuutus 12-18 vuotta täyttäneen puolesta asiointiin
Valtuutus yli 18 -vuotiaan puolesta asiointiin
Puolesta asioinnin muutos- tai peruutusilmoitus

 

Linkit eTerveyspalvelun ohjeisiin Linkit eTerveyspalvelun ohjeisiinWeb-sisällön esitys Web-sisällön esitys