AJANKOHTAISTA AJANKOHTAISTA

Tiedote vesirokkorokotteesta

Lasten ja koululaisten vesirokkorokotukset annetaan pääsääntöisesti neuvoloiden ja koulujen ikäkausitarkastuksissa. Lisätietoa vesirokkorokotuksesta löytyy täältä .

Myydään Peugeot Partner -pakettiauto

Myydään Peugeot Partner -pakettiauto Kuntayhtymä myy tarjousten perusteella liikennekäytöstä poistetun auton: Peugeot Partner -pakettiauton, vuosimalli 2004. Kilometrilukema n. 273 484 km, rekisterinumero SPG-716. Autossa on kytkinvika ja sähköinen lukitus ei toimi. Autossa on kahdet renkaat. Ostajaa kehoitetaan tutustumaan tarkasti kaupankohteeseen. Auto myydään siinä kunnossa kuin se on kaupantekohetkellä. Autonnäyttö tapahtuu sopimuksen perusteella puh. 044 709 6061,...

Sonkajärven ja Sukevan avoin perheryhmä

Avoin perheryhmä kokoontuu Sonkajärvellä ja Sukevalla. Katso tästä lokakuun ohjelma. Ohjelmasta poiketen Sukevan perheryhmässä ohjaaja paikalla myös viikolla 42. Tervetuloa!  

Osalistu ja vaikuta! Tule asiakasraatilaiseksi!

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä kutsuu kuntalaisia eRaatiin asiakasraatilaisiksi ja vastaamaan kuukausittain vaihtuviin kysymyksiin. Rekisteröidy asiakasraatilaiseksi: Katso kutsu tästä liitteestä .