RekryKoulutus:
Puhtausalan ammattilaiset 

Kuntayhtymässämme on avoinna TE-toimiston ja ELY-keskuksen kanssa yhteistyössä toteutettava koulutus, jonka tavoitteena on kouluttaa puhtausalan ammattilaisia meille oppisopimuksella töihin! Oletko sinä etsimämme henkilö? Kurkkaa alta lisätietoja ja hae mukaan! Haku on avoinna nyt!

Koulutuksen perustiedot

Nimi: RekryKoulutus, Puhtausalan ammattilaisia terveydenhuollon kohteisiin

Koulutuksen tavoite: Keskeisenä tavoitteena on kouluttaa uusia puhtausalan ammattilaisia Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän palvelukseen. Tavoitteena on löytää laitoshuoltajan työtehtäviin osaavaa ja oppimaan motivoitunutta henkilöstöä, jotka vastaavat Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän puhtauspalvelun asettamia vaatimuksia.

Kenelle tarkoitettu: Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhanalaisille puhtauspalvelualalla toimiville tai alasta kiinnostuneille henkilöille. Hakijalla tulee olla kiinnostus puhtauden ja hygienian parissa työskentelyyn tiimissä. Hänellä tulee olla valmiutta kehittää omaa ammatillista identiteettiään haasteellisissa työtehtävissä sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköissä.

Koulutuspaikkakunta ja -järjestelyt sekä koulutusaika: Koulutus järjestetään Ylä-Savon ammattiopiston Asevelikadun (Iisalmi) toimipaikassa ja työssäoppimispaikkana toimii Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän toimipaikat Iisalmessa ja Kiuruvedellä. Koulutusaika: 28.9.2020–25.3.2021. Kesto 6 kk. Opiskelupaikkoja 10 kpl.

Työllisyysnäkymät: Hyväksytysti RekryKoulutuksen suorittaneet työllistyvät oppisopimuksella Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän palvelukseen.

Lisätietoja koulutuksesta voit lukea täältä

Koulutukseen hakeminen

Hakuaika: 23.6.28.8.2020

Hakeminen sähköisellä lomakkeella: Hae koulutukseen tästä

Mistä lisätietoja?

Katso koulutuksen lisätietoja sähköiseltä hakulomakkeelta täältä.

Infotilaisuus järjestetään tiistaina 11.8.2020 klo 11.00, jota voit seurata MessiLivessä osoitteessa www.messilive.fi

Lisätietoja koulutuksesta voit kysyä: Minna Kastarinen, 040 179 8165, minna.kastarinen@ysao.fi tai
Hannu Juntunen, 0400 793 151, 
hannu.juntunen@ysao.fi

Lisätietoja työtehtävistä voit kysyä 27.7. alkaen: Tarja Tenhunen, 040 712 1231, siivouspalveuiden esimies, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

 

Tämä sivu on päivitetty 30.6.2020