Sahkoinen asiointi

eTerveyspalvelut - sähköinen asiointi

eTerveyspalvelut on Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän tarjoama sähköisen asioinnin kokonaisuus. eTerveyspalveluun kuuluvat ajanvaraus-, tekstiviesti-, viesti- ja lomakepalvelu.

Asiointi eTerveyspalvelussa edellyttää erillistä sähköisen asioinnin suostumusta, jonka voit tehdä sähköisesti eTerveyspalvelun -asiointiportaalissa tai vastaanottokäynnin yhteydessä.

eTerveyspalvelussa voit asioida ammattihenkilön kanssa terveydenhoitoon liittyvissä kiireettömissä asioissa. Palvelun käyttö on asiakkaalle maksutonta. eTerveyspalvelun käyttöön tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Mikäli sinulla ei ole käytössä mitään näistä tunnistusvälineistä, niin voit antaa toiselle henkilölle valtuutuksen toimia puolestasi terveydenhuollon sähköisissä palveluissa.

Kirjaudu eTerveyspalveluun
 

Ajanvarauspalvelussa voit tarkastella omia ajanvarauksia, varata, siirtää tai perua ajan. Lisätietoa palvelusta
Viestipalvelulla voit esittää terveydenhuollon ammattihenkilöille terveydentilaa koskevia kysymyksiä (toiminta ei ole vielä käytössä koko organisaatiossa), vastaanottaa laboratoriotuloksia tai muuta terveydentilaa koskevaa tietoa. Viestit on luettavissa sähköisen asioinnin portaalissa. Lisätietoa palvelusta
Lomakepalvelulla kerätään ajantasaista tietoa asiakkaan terveydentilasta. Lomakkeilla voit tiedottaa esimerkiksi esitietoja vastaanottoa tai toimenpidettä varten. Lisätietoa palvelusta
Tekstiviestipalvelun kautta voit vastaanottaa ajanvarausmuistutuksia, laboratoriotuloksia tai muuta terveydentilaa koskevaa tietoa omaan matkapuhelimeesi, esimerkiksi Marevan lääkeannostelu- ja hoito-ohjeita. Lisätietoa palvelusta

 

Katso sähköisen asioinnin ohjevideoita

 Tiedostot:
eTerveyspalvelun asiakasohje
Ohje alle 12- vuotiaan puolesta asiointi Suomi.fi valtuuspalvelun kautta
Ohje yli 12- vuotiaan puolesta asiointi Suomi.fi valtuuspalvelun kautta

Valtuutus 12-18 vuotta täyttäneen puolesta asiointiin
Valtuutus yli 18 -vuotiaan puolesta asiointiin
Puolesta asioinnin muutos- tai peruutusilmoitus

 

Laboratoriopalvelut

Islab Oy  tuottaa laboratoriopalvelut kuntayhtymällemme. 

Voit varata ajan näytteenottoon Itä-Suomen laboratoriokeskuksen laboratorioihin. Palvelu ei vaadi verkkopankkitunnuksia/mobiilivarmennetta. Lue lisää Islab-laboratoriopalveluista.

Kantapalvelut ja Omakanta

Omakannassa näet omat terveystiedot ja reseptit, voit pyytää reseptin uusimista sekä tallentaa elinluovutus- ja hoitotahdon.

Siirry Kanta.fi-palvelun sivulle tästä

Suomi.fi-viestit

Sivua päivitetään.