Työnhakijalle

RekrytointiYlä-Savon SOTE kuntayhtymässä on tekemisen ja kehittämisen meininki. Etsimme joukkoomme lisää osaajia ja olemme valmiita panostamaan heihin. Pystymme tarjoamaan monipuolisia työtehtäviä osaavissa työryhmissä ja asianmukaisissa työtiloissa kilpailukykyisin työehdoin. Kiinnostuitko? Oletko etsimämme osaaja?

Kuntarekryjärjestelmä

Kuntayhtymän rekrytointi on keskitetty sähköiseen kuntarekry.fi -rekrytointijärjestelmään, www.kuntarekry.fi. Kirjoittamalla hakusana kenttään Ylä-Savon SOTE saat esille kaikki meillä haettavana olevat työpaikat ja pääset jättämään oman hakemuksesi.

Työnhakijan tulee olla huolellinen kirjatessaan kelpoisuuteen ja oleelliseen työkokemukseen liittyviä tietoja järjestelmään. Muun muassa todistusjäljennöksiä ei hakemuksen liitteenä enää entiseen tapaan toimiteta, vaan alkuperäiset esitetään niitä pyydettäessa (yleensä haastattelussa) valitsijoiden toimesta. Valitun työntekijän todistuksista pyydetään kopiot valinta-asiakirjojen osaksi. Työnhakijan vastuulla on, että tallentamansa tiedot ovat tarkkoja ja paikkansapitäviä, valintaperusteet pohjautuvat niihin.

Pääset katsomaan avoimet virat / tehtävät, ja täyttämään hakemuksesi järjestelmään:

www.kuntarekry.fi

Sähköinen ajanvaraus

Voit varata sähköisestä ajanvarauskalenterista vapaan ajan rekrytointi- ja koulutuspäällikölle esim. kirjattuasi avoimen hakemuksen kuntayhtymän sijaisuksiin  Kuntarekry -järjestelmään. 
Ota haastatteluun mukaan opinto- ja työtodistuksesi.

Varaa aika

 

Jos haluamaasi työtä ei tällä hetkellä ole tarjolla

Tallenna meille vapaamuotoinen hakemuksesi sijaisrekisteriin www.kuntarekry.fi -sivun kautta.
Kirjoittamalla hakusanakenttään Ylä-Savon SOTE, löydät sijaisuushakuilmoituksen, johon voit tallentaa hakemuksesi sijaisuuksiin. Kerro ilmoituksessa, millaista työtä haet. Myös kesätöiden hakijat voivat laittaa avoimia hakemuksia em. osoitteeseen ympäri vuoden.

Tiedostot:

Kuntarekryjärjestelmän yleinen rekisteriseloste
Kuntarekryn rekisteriseloste Ylä-Savon SOTE kuntayhtymässä

 

Yhteystiedot Yhteystiedot

Henkilöstöassistentti
Tarja Lehtomäki
puh. 040 591 3045
tarja.lehtomaki(at)ylasavonsote.fi

Postiosoite:
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä
PL 4, 74101 Iisalmi
Käyntiosoite:
Pohjolankatu 21
74120 Iisalmi