Työnhakijalle

RekrytointiYlä-Savon SOTE kuntayhtymässä on tekemisen ja kehittämisen meininki. Etsimme joukkoomme lisää osaajia ja olemme valmiita panostamaan heihin. Pystymme tarjoamaan monipuolisia työtehtäviä osaavissa työryhmissä ja asianmukaisissa työtiloissa kilpailukykyisin työehdoin. Kiinnostuitko? Oletko etsimämme osaaja?

Kuntarekryjärjestelmä

Kuntayhtymän rekrytointi on keskitetty sähköiseen kuntarekry.fi -rekrytointijärjestelmään, www.kuntarekry.fi. Kirjoittamalla hakusana kenttään Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä saat esille kaikki meillä haettavana olevat työpaikat ja pääset jättämään oman hakemuksesi.

Työnhakijan tulee olla huolellinen kirjatessaan kelpoisuuteen ja oleelliseen työkokemukseen liittyviä tietoja järjestelmään. Muun muassa todistusjäljennöksiä ei hakemuksen liitteenä enää entiseen tapaan toimiteta, vaan alkuperäiset esitetään niitä pyydettäessa (yleensä haastattelussa) valitsijoiden toimesta. Valitun työntekijän todistuksista pyydetään kopiot valinta-asiakirjojen osaksi. Työnhakijan vastuulla on, että hänen tallentamansa tiedot ovat tarkkoja ja paikkansapitäviä, valintaperusteet pohjautuvat niihin.

Pääset katsomaan avoimet virat / tehtävät, ja täyttämään hakemuksesi järjestelmään:

www.kuntarekry.fi

Sähköinen ajanvaraus

Kun olet tehnyt Kuntarekry-järjestelmään avoimen työpaikkahakemuksen kuntayhtymän sijaisuuksiin, voit varata sähköisestä ajanvarauskalenterista vapaan ajan haastatteluun.  
Ota haastatteluun mukaan opinto- ja työtodistuksesi.

Ajat haastatteluun varataan toistaiseksi puhelimitse. Koulutus- ja rekrytointipalvelut p. 040-5913045. Haastattelu tapahtuu puhelimen välityksellä.  

Varaa aika

 

Jos haluamaasi työtä ei tällä hetkellä ole tarjolla

Tallenna meille vapaamuotoinen hakemuksesi sijaisrekisteriin www.kuntarekry.fi -sivun kautta.
Kirjoittamalla hakusanakenttään Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, löydät avoinna olevat sijais- ja kesätyö- hakuilmoitukset, joihin voit tallentaa hakemuksesi.

 

Tiedostot:

Kuntarekryjärjestelmän yleinen rekisteriseloste
Kuntarekryn rekisteriseloste Ylä-Savon SOTE kuntayhtymässä

 

Yhteystiedot Yhteystiedot

Koulutus- ja rekrytointivastaava
Tarja Lehtomäki
puh. 040 591 3045
tarja.lehtomaki@ylasavonsote.fi


Käyntiosoite:
Meijerikatu 4,
74120 Iisalmi
(Vetrea, 2. krs, huone 14)