Yli 70-vuotiaiden ja erityisryhmien palvelut

 

Ikäihmisten asiakasneuvonta OHJURI palvelee ma - ke klo 9 - 15, to klo 9-14 ja pe klo 9-15.

  • puhelimitse numerossa 040 712 1190
  • Chat-palvelun ja videoyhteyden kautta ja
  • sähköisen asiointilomakkeen kautta.

Pyrimme järjestämään kaikki asiakasohjauksemme ja arvioinnit etäyhteyden välityksellä, vältämme asiakaskäyntejä asiakkaiden kotona ja osastoilla.

Ikääntyvien palvelujen ensisijaisena tavoitteena on asiakkaiden suojaaminen ja tartuntojen estäminen. Tärkein viesti 70 vuotta täyttäneille on pysyä erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa.

Kotihoidon ja omaishoidon päivätoiminta on päättynyt hallituksen linjausten mukaisesti ja asiakkaiden kotona asumista tuetaan tarvetta vastaavasti muilla palveluilla.

 

Kuntalaisena voit tehdä huoli-ilmoituksen

Jos olet huolissasi ihmisestä, joka ei mielestäsi pysty vastaamaan huolenpidostaan, terveydestään tai turvallisuudestaan, voit tehdä ilmoituksen asiasta. Huolta voi aiheuttaa esimerkiksi ikäihmisen kotona pärjääminen tai yksin asuvan aikuisen elämänhallinnan ongelmat. Ilmoituksen voi tehdä kuka tahansa, joka on huolestunut toisen henkilön elämäntilanteesta. Ilmoituksesi perusteella Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän ammattilaiset arvioivat avun tarpeen ja millaista apua henkilön tai perheen elämäntilanteeseen voidaan tarjota.  Linkki huolenilmaisun ilmoittamiseen

Ohjeet, oppaat ja lomakkeet

Ikäihmisten palveluopas Iisalmen kaupungin asukkaille (.pdf) 

Sähköinen yhteydenottopyyntö

 

THL:n ohjeita ikääntyneille ja muille riskiryhmille koronatartunnan ehkäisemiseksi

 

 

Tämä sivu on päivitetty 12.6.2020 klo 8.25