Sisältöjulkaisija

Anna palautetta

Navigointivalikko

Uutinen

Sähköinen ajanvaraus laajeni infektiovastaanotolle 

16.10.2020 klo 8.48

Iisalmen Enskan infektiovastaanotolle voi varata ajan sähköisesti 19. lokakuuta alkaen. Varaus tehdään turvallisesti ja näppärästi eTerveyspalvelun kautta.

Iisalmen Enskan eli ensihoitovastaanoton infektiovastaanotolle voi varata ajan sähköisesti 19.10.2020 alkaen. Enskan vastaanotolle on voinut varata aikoja verkon kautta jo aikaisemmin, mutta nyt myös infektiovastaanottojen ajat ovat verkon kautta varattavissa. Omilla henkilötiedoilla ei voi varata toiselle aikaa. Jos näin haluaa toimia (esim. lapselle), niin aikaa varattaessa on oltava puolesta asioimisen suostumus.

Varaa aika infektiovastaanotolle mm. flunssaoireissa ja kuumeessa

Voit varata ajan infektiovastaanotolle erilaisissa infektio-oireissa, joita ovat mm. flunssaoireet, kuume, yskä, korvan tulehdusoireet, kurkkukipu, iho-ym. tulehdukset, ripuli ja oksentelu. Silmätulehdus ja virtsatieinfektio-oireisiin saat kätevästi apua verkkosivuiltamme löytyvät chatin kautta tai puhelimella soittamalla hoitajan numeroon 017 272 4222. Iisalmen infektiovastaanotolle kuljetaan Riistakadun puoleisesta ovesta. Infektiovastaanotolla asioidessasi tulee käyttää kasvomaskia.  

Koronavirusoireissa, jonka oireet ovat perinteisen flunssan oireita, varaat ajan myös infektiovastaanotolle. Jos sinulla on todettu koronavirustartunta, niin ota yhteyttä chatin kautta tai soittamalla hoitajan numeroon 017 272 4222.

Varaa aika Enskan hoitajalle yleisissä terveysongelmissa

Iisalmen Enskan hoitajalle voi varata ajan yleisissä terveysongelmissa. Ajan voi varata samalle, seuraavalle päivälle tai sitä seuraavalle päivälle. Enskan hoitajavastaanotolle voit varata ajan yleisissä terveysongelmissa tai oireissa (mm. päänsärky, väsymys, iho-ongelma tai yleistilan lasku), jotka vaativat arvioita muutaman päivän sisällä. 

Jos olet epävarma mille vastaanotolle varaat aikaa, niin kysy neuvoa sairaanhoitajalta chatin kautta tai soittamalla hoitajan numeroon. 

Varaa aika sähköisesti eTerveyspalvelustamme

Lisätietoja, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, avovastaanottojen päällikkö Sirpa Marjoniemi, 040 183 3507, sirpa.marjoniemi@ylasavonsote.fi