Asset Publisher

Anna palautetta

Navigation Menu

Uutinen

Enskan fysioterapia-ajat nyt verkossa

14.9.2020 klo 15.28

Iisalmen Enskan fysioterapia-ajat ovat nyt varattavissa verkosta ilman lähetettä. Varaus tehdään turvallisesti ja näppärästi eTerveyspalvelussa.

Iisalmen Enskan eli ensihoitovastaanoton fysioterapeutin vastaanotolle on nyt mahdollista varata aika verkon kautta eTerveyspalvelustamme ilman lähetettä. Varauksen voi tehdä, kun on tarve fysioterapeutin vastaanotolle 1–3 päivän kuluessa tuki- ja liikuntaelinoireisiin liittyen. Varaus ilman lähetettä on mahdollista 14.9. alkaen ja varauksen voi tehdä verkon kautta myös, jos pyyntö tai lähete on olemassa. 

Iisalmen Enskan aikoja lisää verkossa

Verkossa varattavia Iisalmen Enska-vastaanottojen sähköisiä aikoja on lisätty entisestään. Aikoja voi varata samalle, seuraavalle tai sitä seuraavalle päivälle eTerveyspalvelun kautta. Ajan voi varata yleisissä terveysongelmissa tai oireissa (mm. päänsärky, väsymys, iho-ongelma tai yleistilan lasku), jotka vaativat arvioita muutaman päivän sisällä.

Huomaathan, että omilla henkilötiedoilla ei voi varata toiselle aikaa. Jos aikaa varaa toiselle, esimerkiksi lapselle, on varattaessa oltava puolesta asioimisen suostumus tehtynä.

Infektio-oireissa varaa aika chatin tai puhelimen kautta

Turvallisen asioinnin takaamiseksi infektio-oireisten tai koronavirusoireisten henkilöiden tulee varata aika verkkosivujemme chatin kautta tai puhelimitse soittamalla arkisin kello 8–15 numeroon 017 272 4222. Muina aikoina soitot Iisalmen päivystyksen numeroon 017 272 2346.

Varaa aika sähköisesti eTerveyspalvelustamme.

Lisätietoja, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, avovastaanottojen päällikkö Sirpa Marjoniemi, 040 183 3507, sirpa.marjoniemi@ylasavonsote.fi