Asset Publisher

Anna palautetta

Navigation Menu

Uutinen

Iisalmen Enskaan voi nyt varata ajan sähköisesti

1.9.2020 klo 16.32

Iisalmen Enskaan eli ensikäyntivastaanotolle on nyt mahdollista varata aika sähköisesti. Varaus tehdään turvallisesti ja näppärästi eTerveyspalvelun kautta. 

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän Iisalmen Enska-vastaanotolle on nyt mahdollista varata aika sähköisesti käytössä olevan eTerveyspalvelun kautta. Palvelun kautta varattavia aikoja on muutamia päivää kohden ja ajan voi varata samalle, seuraavalle päivälle tai sitä seuraavalle päivälle. Ajan voi varata yleisissä terveysongelmissa tai oireissa (mm. päänsärky, väsymys, iho-ongelma tai yleistilan lasku), jotka vaativat arvioita muutaman päivän sisällä.  

Omilla henkilötiedoilla ei voi varata toiselle aikaa vaan on oltava puolesta asioimisen suostumus varattaessa aikaa esim. lapselle. 

Varaa aika sähköisesti eTerveyspalvelustamme.

Infektio-oireisten tai koronavirusoireisten henkilöiden tulee varata aika verkkosivujemme chatin kautta tai puhelimitse soittamalla arkisin kello 8–15 numeroon 017 272 4222. Muina aikoina soitot Iisalmen päivystyksen numeroon 017 272 2346.

Etäpalvelut ovat turvallinen ja joustava tapa asioida kotisohvalta

Etäpalvelut ovat turvallinen ja joustava tapa asioida turvallisesti ammattilaisen kanssa ilman fyysistä kontaktia. Etävastaanotto on vaihtoehto lähipalvelulle ja se toimii video-, kuva-, ääni- tai chat-palveluyhteyden kautta. Viime kädessä terveydenhuollon ammattilainen päättää, onko vastaanotto mahdollista toteuttaa etänä.

Lisätietoja, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, avovastaanottojen päällikkö Sirpa Marjoniemi, 040 183 3507, sirpa.marjoniemi@ylasavonsote.fi