Anna palautetta PÄÄKUVA

Breadcrumb

Anna palautetta

Anna meille palautetta

Haluamme antaa potilaillemme ja asiakkaillemme parasta mahdollista hoitoa ja hoivaa. Kehittyäksemme ja tullaksemme entistä paremmiksi haluamme sinulta palautetta toiminnastamme.

Voit antaa palautetta omasta tai läheisesi saamasta hoidosta tai palvelusta tai muusta toimintaamme liittyvästä asiasta alla olevien linkkien kautta. Voit antaa palautteesi nimettömänä. Jos haluat, että sinuun otetaan yhteyttä palautteeseen liittyen, niin jätäthän palautelomakkeelle yhteystietosi.  Huomioithan, ettei palautteeseen laiteta henkilötunnuksia tai muita luottamuksellisia tietoja. Palautelomakkeella et voi myöskään perua varattua aikaa.

Kuinka voimme parantaa palvelujamme?

Valitse alta mihin asiaan liittyen haluat antaa meille palautetta.

Anna tästä palautetta palautetta saamastasi hoidosta, hoivasta tai palvelusta. Avautuvalta sivulta pääset valitsemaan yksikön, jolle haluat kohdistaa palautteesi.

Anna tästä palautetta seuraaviin aiheisiin liittyen: asumisterveys, elintarvikevalvonta, eläinlääkintä, eläinsuojelu, talousvesi, terveydensuojelu, tuholaiset, tupakka- ja nikotiinivalmisteiden valvonta, uimavesi, jätehuolto, jätevedet, vesiensuojelu, ilmansuojelu, ympäristömelu, maa-ainesten otto, maatalous, louhinta ja murskaustoiminta.

Anna tästä palautetta seuraaviin aiheisiin liittyen: tietosuoja, piha-alueet, kulkuopasteet, liikennejärjestelyt, verkkosivut, viestintä, sähköiset palvelut, työnhaku/rekrytointi, hallinto tai muu yleinen palaute.

Kirjallinen muistutus tai kantelu

Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi hoitoon tai hoivaan, ota ensisijaisesti yhteyttä suoraan hoitavaan yksikköön tai tarvittaessa potilas- tai sosiaaliasiamieheen. Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaana sinulla on oikeus tehdä kirjallinen muistutus tai kantelu jos olet tyytymätön palveluun, hoitoon tai kohteluun. 

Siirry potilasasiamiehen tietoihin.

Siirry sosiaaliasiamiehen tietoihin.

Vaaratapahtumailmoitus

Jos havaitset, että hoitosi aikana on sattunut jokin vaaratapahtuma, voit tehdä siitä vaaratapahtumailmoituksen. Sen voit tehdä nimettömänä, mutta jos haluat ilmoitukseesi vastauksen, laita mukaan yhteystietosi. Vaaratapahtuman sattuessa ota se puheeksi myös hoitohenkilökunnan kanssa. Näin toimien asia voidaan korjata heti. 

Tee vaaratapahtumailmoitus tästä linkistä.


Löysitkö etsimäsi?

Auta meitä kehittämään verkkosivujamme!