Etäpalvelut PÄÄKUVA

Breadcrumb

Etävastaanotto

Etävastaanotto

Videovälitteinen etävastaanotto on turvallinen ja joustava mahdollisuus asioida turvallisesti ammattilaisen kanssa videon välityksellä. Etävastaanotto toimii video-, kuva-, ääni- tai chat-palveluyhteyden kautta.

Etävastaanotto sopii kaikille, niin uusille kuin jo aikaisemmin asiakkaana olleille. Tiedustele etävastaanoton mahdollisuutta ajanvarauksen yhteydessä perinteisellä vastaanottokäynnillä, puhelimessa tai chat-palvelussamme.

Tarjoamme etävastaanottoja niin terveys-, hyvinvointi-, hoito- ja hoivapalveluissa kuin ympäristöterveydenhuollossa. Kehitämme ja laajennamme palveluja jatkuvasti.

Terveydenhuollon ammattilainen päättää lopulta onko vastaanotto mahdollista toteuttaa etänä. Etävastaanottoa voidaan käyttää myös asiakkaan ja hänen läheisen väliseen tapaamiseen.

Etävastaanotto on turvallinen vaihtoehto

Etävastaanotto on tietoturvallinen, sillä keskustelut asiakkaan ja ammattilaisen välillä ovat suojattuja. Tietoja käsitellään yhtä luottamuksellisesti kuin vastaanottokäynnillä ja etävastaanotolla käsitellyt asiat kirjataan asiakas-/potilastietojärjestelmään.

Näin varaat ajan etävastaanotolle

Voit varata ajan etävastaanotolle chatin kautta, vastaanottokäynnin yhteydessä, puhelimitse tai sähköisesti eTerveyspalvelustamme. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilö arvioi etävastaanoton sopivuuden ajanvarauksen yhteydessä.

Varaa aika etävastaanotolle eTerveyspalvelusta.

Ohje asiakkaalle videovälitteisestä etävastaanotosta.

Katso esittelyvideo etävastaanotoista.

Etäpalvelujen tekniset toimittajat: Flowmedik Oy (sosiaali- ja terveydenhuollon eChat- ja eVideo -palvelu), VideoVisit Oy (kotihoidon etäpalvelu) ja Visiba Care (kotihoidon ja asumispalveluyksiköiden etälääkäripalvelu, tuottajana Pihlalinna Oy).

Esittely- ja ohjevideo etävastaanotoista