RekryKoulutus: Hoitoalan osaajia sosiaali- ja terveysalalle

RekryKoulutus: Hoitoalan osaajia sosiaali- ja terveysalalle

Kuntayhtymässämme on avoinna TE-toimiston ja ELY-keskuksen kanssa yhteistyössä toteutettava koulutus, jonka tavoitteena on kouluttaa hoitoalan osaajia meille oppisopimuksella töihin! Oletko sinä etsimämme henkilö? Kurkkaa alta lisätietoja ja hae mukaan! Haku on avoinna nyt!

Koulutuksen perustiedot

Nimi: RekryKoulutus hoitoalan osaajia sosiaali- ja terveysalalle

Koulutuksen tavoite: Tavoitteena on, että opiskelija hallitsee hoitotyössä tarvittavat asiakkaan/potilaan avustamiseen ja terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen liittyvät perusasiat, ensiavun antamisen, kestävän kehityksen sekä hoitotyössä tarvittavat tietotekniset valmiudet.

Kenelle tarkoitettu: Hoitoalasta kiinnostuneille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet työskentelemään hoitotyössä Ylä-Savon SOTEn toimipaikoissa Iisalmessa tai lähikunnissa. Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa.

Koulutuspaikkakunta ja -järjestelyt sekä koulutusaika: Koulutuspaikkana toimii Savon ammattiopisto, Sosiaali- ja terveysala, Asevelikatu 24, Iisalmi sekä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän toimipaikat. Koulutusaika: 2.11.2020–3.5.2021. Kesto 6 kk. Opiskelupaikkoja 15 kpl.

Työllisyysnäkymät: RekryKoulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät oppisopimustyösuhteeseen Ylä-Savon SOTE kuntayhtymälle.

Lisätietoja koulutuksesta.

Koulutukseen hakeminen

Hakuaika: 24.6.–13.9.2020

Hakeminen sähköisellä lomakkeella: Hae koulutukseen.

Mistä lisätietoja?

Lisätietoja koulutuksesta.

MessiLive-lähetys torstaina 27.8.2020 klo 11.00. Osallistu MessiLive.fi -lähetykseen ja kysy aiheesta tarkemmin joko netissä www.messilive.fi, MessiLive.fi Youtube -kanavalta tai MessiLive.fi Facebook sivuilta. Näissä kanavissa voit esittää kysymyksiä koko lähetyksen ajan chatin kautta.

Lisätietoja koulutuksesta voit kysyä: Sanna Ylisipola, koulutuspäällikkö, 044 785 8873, sanna.ylisipola@sakky.fi (tavoitettavissa 29.7.2020 alkaen).

Koulutuksen yhdyshenkilö Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimistossa Mari Haatainen, 0295 043 542, mari.haatainen@te-toimisto.fi

Tämä sivu on päivitetty 24.8.2020


Löysitkö etsimäsi?

Auta meitä kehittämään verkkosivujamme!