Breadcrumb

Avoimet työpaikat

Töihin meille 

Haluatko mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme? Pystymme tarjoamaan monipuolisia työtehtäviä osaavissa työryhmissä ja asianmukaisissa työtiloissa kilpailukykyisin työehdoin. Etsimme jatkuvasti joukkoomme lisää osaajia! Oletko sinä etsimämme henkilö?

Kuntarekry kertoo kaikki avoimet työpaikkamme

Kuntayhtymän rekrytointi on keskitetty sähköiseen kuntarekry.fi-rekrytointijärjestelmään, joka löytyy osoitteesta www.kuntarekry.fi. Kirjoita hakusana kenttään ”Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä” ja saat esille kaikki meillä haettavana olevat työpaikat sekä sijaisuudet ja pääset jättämään oman hakemuksesi.

Työnhakijan tulee olla huolellinen kirjatessaan kelpoisuuteen ja oleelliseen työkokemukseen liittyviä tietoja järjestelmään, koska esimerkiksi todistusjäljennöksiä ei hakemuksen liitteenä toimiteta enää entiseen tapaan, vaan alkuperäiset todistukset esitetään vastaanotettaessa työtehtävä tai sijaisuutta. Haettaessa tehtävään vakituista tai määräaikaista sijaista, valitun työntekijän todistuksista pyydetään kopiot valinta-asiakirjojen osaksi. Työnhakijan vastuulla on, että hänen tallentamansa tiedot ovat tarkkoja ja paikkansapitäviä, koska valintaperusteet pohjautuvat osin niihin.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme tästä.

Sijaiseksi meille?

Oletko kiinnostunut tekemään meillä sijaisuuksia? Kuntarekrystä löytyy avoimet sijaishakemuksemme sekä hoitoalalle, että laitoshuoltoon. Toimi seuraavasti:

Miten toimin, jos vapaita paikkoja ei löytynyt?

Eikö vapaita paikkoja meille löytynyt? Ei hätää, katsotaan yhdessä millaista työtä voisimme sinunlaiselle osaajalle tarjota. Tallenna vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteessa www.kuntarekry.fi > avoin hakemus.

Lue Kuntarekry-järjestelmän yleinen rekisteriseloste tästä.
Lataa Kuntarekryn rekisteriseloste Ylä-Savon SOTE kuntayhtymässä.


Löysitkö etsimäsi?

Auta meitä kehittämään verkkosivujamme!

Rekrytointiyksikön yhteystiedot

Rekrytointiyksikön yhteystiedot

Kysymyksiä sijaisuuksista, koulutuksista tai rekrytoinnista? Ota yhteyttä!

Koulutus- ja rekrytointivastaava
Tarja Lehtomäki
040 591 3045
tarja.lehtomaki@ylasavonsote.fi
Käyntiosoite:
Meijerikatu 4, 74120 Iisalmi

Akuutti sijaisvälitys:

Toimistosihteeri
Kirsi Laitinen
040 544 1743
kirsi.laitinen@ylasavonsote.fi
Käyntiosoite:
Meijerikatu 2, 74120 Iisalmi

Toimistosihteeri
Virpi Halonen
040 681 2520
virpi.halonen@ylasavonsote.fi
Käyntiosoite:
Meijerikatu 2, 74120 Iisalmi

SN: Kaikki avoimet työpaikkamme