Rintamaveteraanien kuntoutus

Rintamaveteraanien kuntoutus

Rintamaveteraanien kuntoutukseen ovat oikeutettuja vuosien 1939-1945 sotiin osallistuneet veteraanit, joille on myönnetty rintamasotilas-, rintamapalvelus- tai rintamatunnus. Veteraanien aviopuolisot voivat hakea puolisokuntoutusta.

Kuntoutus voi olla laitos- tai päiväkuntoutusta sekä avokuntoutuksena kotikäynteinä asiakkaan kotona.

Toimi näin

Kuntoutukseen voit hakeutua täyttämällä toimintakykyä kuvaavan kyselylomakkeen ja kuntoutushakemuksen. Hakemukseen liitetään lääkärin tai hoitohenkilökunnan suositus.

Fysioterapian puhelinasiointi

Fysioterapian ohjaus, neuvonta ja ajanvaraus.

Standard opening times

  • Monday - Friday 08:00 - 16:00

Ikäihmisten asiakasneuvonta Ohjuri

Asiakasneuvonta OHJURI antaa yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella asuville ikäihmisille ja heidän omaisille, läheisille tai muille ikäihmisen tilanteesta huolestuneille.

OHJURI on matalankynnyksen neuvonta- ja palvelupiste, johon sinun kannattaa olla yhteydessä aina, kun tarvitset ohjausta ja neuvontaa tai tietoa palvelutarpeen selvittämisestä kotona asumisen tueksi.

OHJURIssa sinua opastaa asiakasohjaaja, joka tuntee yksityisiä ja kunnallisia palveluja sekä kolmannen sektorin toimintaa. Voit poiketa käymään ilman ajanvarausta. Neuvonta on maksutonta ja asioida voi myös anonyymisti.

Maanantai - Perjantai.

Standard opening times

  • Monday - Wednesday 09:00 - 15:00
  • Thursday 09:00 - 14:00
  • Friday 09:00 - 15:00