Asset Publisher

Anna palautetta

Navigation Menu

Uutinen

Alueemme koronavirustilanne on perustasolla

9.11.2020 klo 16.16

Kuntayhtymän alueella on todettu yksi koronavirustartunta viime viikon aikana, mutta kokonaisuudessaan alueemme tilanne on perustasolla. 

Kuntayhtymän alueella on perjantaina 6.11. todettu yksi koronavirustartunta Kiuruvedellä, jonka tartuntaketjut ovat tiedossa. Koronavirusepidemia on alueellamme kokonaisuudessaan perustasolla. Epidemian kolme vaihetta ovat perustaso, kiihtymisvaihe ja leviämisvaihe. Ihmisiä kannustetaan pitämään turvavälejä, välttämään kokoontumisia ja käyttämään kasvomaskia sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta.

Kuntayhtymän koronavirussivuille www.ylasavonsote.fi/koronavirus  on koottu tietoa alueemme tartunnoista, ohjeista ja testauksesta. Kuntakohtaiset tartuntatiedot päivitetään sivuille arkisin päivittäin ja tilannetiedotteita lähetetään kerran viikossa sekä tarpeen mukaan. 

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, ylilääkäri, Anssi Uutela


Medialle: Mahdolliset haastattelupyynnöt ja kysymykset pyydämme lähettämään toivotun aikataulun ja kysymysten kanssa osoitteeseen viestinta@ylasavonsote.fi. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.