Asset Publisher

Anna palautetta

Navigation Menu

Uutinen

Hyvällä lounaalla jaksaa tehdä arjen ihmeitä – Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän henkilöstö kiittää Olli Ylhäistä

17.05.2022

Ensimmäisen Iisalmen kaupungin Ihmeidenmahdollistaja -työntekijälähettiläiden kiitoshaasteen saanut Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän henkilöstö haluaa kiittää ravintoloitsija Olli Ylhäistä ja hänen työyhteisöään.  

Kiitos ihmeidentekijöiden -haaste välitettiin eteenpäin Olli Ylhäiselle henkilökuntineen eteenpäin. Kuvassa Kiitos-taulun luovutus.

Kiitoshaasteen tavoitteena on kannustaa asukkaita huomaamaan positiivisia asioita arjessa. Ihmeidenmahdollistajat on Iisalmen kaupungin työntekijälähettiläiden muodostama joukko, jonka tavoitteena on muun muassa huolehtia Iisalmen asukkaiden hyvinvoinnista ja vahvistaa koko seudun kilpailukykyä ja vetovoimaa. 

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän henkilöstö haluaa nyt välittää saamansa haasteen eteenpäin seuraavalle työyhteisölle. Henkilöstölle järjestetyn äänestyksen perusteella kiitosten kohteeksi valikoitui ravintoloitsija Olli Ylhäinen henkilökuntineen.  

Perusteluina valinnalle oli Olli Ylhäisen taito tuoda iloa koko kaupungille herkullisella ja laadukkaalla ruuallaan sekä idearikkaalla toiminnallaan, höystettynä aina ystävällisellä asiakaspalvelulla.  

– Hyvä ja monipuolinen ruoka ja erilaiset vapaa-ajan tilaisuudet tuottavat meille kuntalaisille kokonaisvaltaista hyvinvointia niin terveellisyyden kuin sosiaalisten kohtaamisten myötä, kertoo Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän viestintä- ja markkinointipäällikkö Tuija Bercovici. – Eräässä perustelussa oli asia kiteytetty erinomaisella tavalla meidän sotelaisten näkökulmasta; hyvällä lounaalla jaksaa tehdä arjen ihmeitä. 

Lue lisää Kiitos ihmeidentekijöille -haasteesta: Ihmeitä tapahtuu, jos vain näät. - Iisalmen kaupunki - City of Iisalmi