Asset Publisher

Navigation Menu

Uutinen

Koronatiedote: Iisalmen Juhani Ahon koulussa yksi koronavirustartunta, altistuneita noin 60

01.11.2021

Yhdellä Iisalmen Juhani Ahon koulun oppilaalla on lauantaina 30.10. todettu koronavirustartunta. Kaikille altistuneille henkilöille on soitettu henkilökohtaisesti ja annettu ohjeet mahdollisesta koronakaranteenista. Altistuneita on tämänhetkisen tiedon mukaan yhteensä noin 60. 

Lauantaina 30.10. on todettu yksi uusi koronavirustartunta Iisalmen Juhani Ahon koulun oppilaalla. Altistuneita on tämänhetkisen tiedon mukaan noin 60 ja kaikille altistuneille on lähetty viesti altistumisesta ja soitettu henkilökohtaisesti.  

Nykyisten ohjeiden mukaisesti karanteeniin on asetettu henkilöt, jotka eivät ole saaneet kahta koronavirusrokotusta ja jotka ovat olleet lähikontaktissa koronavirukseen sairastuneen oppilaan kanssa.    Vetoamme ja kannustamme voimakkaasti siihen, että kaikki noudattaisivat koronasuosituksia ja ottaisivat koronarokotteen heti, kun siihen on mahdollisuus.   

Kuntayhtymän koronavirussivuille www.ylasavonsote.fi/koronavirus on koottu viimeisin tieto alueemme tartunnoista, ohjeista ja testauksesta sekä rokotuksesta.     

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, ylilääkäri Jarno Rieppo