Asset Publisher

Navigation Menu

Uutinen

Koronatiedote: Iisalmessa on voinut altistua koronavirustartunnalle

14.07.2021

Iisalmessa on voinut altistua koronavirustartunnalle muun muassa 9.7 ja 10.7 Ysäri Iisalmi-tapahtumassa. Henkilöitä, jotka ovat olleet kyseisissä paikoissa aikoina, jolloin koronavirustartunnalle on voinut altistua, pyydetään tarkkailemaan vointiaan. Oireiden ilmaantuessa on hyvä hakeutua matalalla kynnyksellä koronavirustestiin. 

Tiedot paikoista ja ajoista, jolloin koronavirustartunnalle on voinut altistua:
PERJANTAI 9.7: 
-Iisalmi ysäri-tapahtuma klo 16-23:30
-Stella-yökerho klo 00-04:30
 
LAUANTAI: 10.7:
-Iisalmen Sokos Hotel klo 13-13:30 
-Iisalmi Hesburger klo 13:30-14
-Iisalmi ysäri-tapahtuma klo 16-23:30


Matalalla kynnyksellä koronavirustestiin

Kaikkien henkilöiden, jotka ovat oleskelleet yllä mainituissa paikoissa aikoina, jolloin koronavirustartunnalle on voinut altistua, kehotetaan tarkkailemaan vointiaan. Koronavirustestiin on hyvä hakeutua matalalla kynnyksellä, jos oireita ilmaantuu. 
Koronaviruksen aiheuttaman taudin oireita ovat mukaan muun muassa kuume, kurkkukipu, yskä ja hengenahdistus. Tautiin voi liittyä myös lihaskipuja, väsymystä, nuhaa, pahoinvointia ja ripulia sekä maku- ja hajuaistin menettämistä.
Koronavirustestiin voit varata ajan eTerveyspalvelusta tai puhelimitse 017 272 4222 (arkisin kello 8–15). Lisätietoja verkkosivuiltamme: https://www.ylasavonsote.fi/koronatestaus 
Kuntayhtymän koronavirussivuille www.ylasavonsote.fi/koronavirus on koottu viimeisin tieto alueemme tartunnoista, ohjeista ja testauksesta sekä rokotuksesta. 

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, lääkäri Jarno Rieppo


Medialle: Mahdolliset haastattelupyynnöt ja kysymykset pyydämme lähettämään toivotun aikataulun ja kysymysten kanssa osoitteeseen viestinta@ylasavonsote.fi. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.