Asset Publisher

Navigation Menu

Uutinen

Koronatiedote: Iisalmessa on voinut altistua koronavirustartunnalle 10.08 Keisarinkulman kiinalaisessa ravintolassa

14.08.2021

Iisalmessa on voinut altistua koronavirustartunnalle 10.08 klo 11:15 – 12:00 Iisalmen Keisarinkulman kiinalaisessa ravintolassa.

Iisalmessa on voinut altistua koronavirustartunnalle 10.08 klo 11:15 – 12:00 Iisalmen Keisarinkulman kiinalaisessa ravintolassa. Henkilöitä, jotka ovat olleet kyseissä paikassa aikana, jolloin koronavirustartunnalle on voinut altistua, pyydetään tarkkailemaan vointiaan. Oireiden ilmaantuessa on hyvä hakeutua matalalla kynnyksellä koronavirustestiin. 
Koronaviruksen aiheuttaman taudin oireita ovat mukaan muun muassa kuume, kurkkukipu, yskä ja hengenahdistus. Tautiin voi liittyä myös lihaskipuja, väsymystä, nuhaa, pahoinvointia ja ripulia sekä maku- ja hajuaistin menettämistä.
Koronavirustestiin voit varata ajan eTerveyspalvelusta tai puhelimitse 017 272 4222 (arkisin kello 8–15). Lisätietoja verkkosivuiltamme: https://www.ylasavonsote.fi/koronatestaus 
Kuntayhtymän koronavirussivuille www.ylasavonsote.fi/koronavirus on koottu viimeisin tieto alueemme tartunnoista, ohjeista ja testauksesta sekä rokotuksesta. 
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymäMedialle: Mahdolliset haastattelupyynnöt ja kysymykset pyydämme lähettämään toivotun aikataulun ja kysymysten kanssa osoitteeseen viestinta@ylasavonsote.fi. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.