Asset Publisher

Navigation Menu

Uutinen

Koronatiedote: yksi tartunta Paloisten päiväkodissa, noin 30 altistunutta

29.10.2021

28.10.2021 on todettu yksi koronavirustartunta Iisalmessa Paloisten päiväkodissa ja altistuneita on tällä hetkellä noin 30 henkilöä. 

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on ollut jo torstai-iltana 28.10.2021 yhteydessä päiväkotiin, ja päiväkodista on oltu yhteydessä lasten vanhempiin. 

Altistuneet henkilöt on asetettu karanteeniin. Tartunnanjäljitys on aloitettu. Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän tartunnanjäljitystiimi soittaa altistuneiden henkilöiden perheille henkilökohtaisesti. Muistutammekin vastaamaan näinä aikoina myös tuntemattomasta numerosta tulevaan puheluun, sillä altistuneiden nopea tavoittaminen on tärkeää. 

Nämä uudet tartunnat osoittavat jälleen kerran, että koronaepidemia ei ole vielä ohi. Vetoamme ja kannustamme voimakkaasti siihen, että kaikki noudattaisivat koronasuosituksia ja ottaisivat koronarokotteen heti, kun siihen on mahdollisuus.  

Kuntayhtymän koronavirussivuille www.ylasavonsote.fi/koronavirus on koottu viimeisin tieto alueemme tartunnoista, ohjeista ja testauksesta sekä rokotuksesta.    

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä  

Medialle: Mahdolliset haastattelupyynnöt ja kysymykset pyydämme lähettämään toivotun aikataulun ja kysymysten kanssa osoitteeseen viestinta@ylasavonsote.fi. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.