Asset Publisher

Navigation Menu

Uutinen

Koronavirusrokotukset: Puhelinsoitto kaikille alueemme yli 80-vuotialle rokotusajan varmistamiseksi  

25.02.2021


Kuntayhtymä on aloittanut puhelinsoitot kaikille alueemme yli 80-vuotialle asukkaille, joita ei ole vielä rokotettu tai joilla ei vielä ole koronavirusrokotusaikaa. Kuntayhtymä haluaa varmistaa, että kaikki saavat rokotusajan.   

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on aloittanut puhelinsoitot kaikille alueemme yli 80-vuotialle koronavirusrokotusajan varmistamiseksi. Kuntayhtymä on saanut palautetta koronarokotusten ajanvaraukseen liittyen ja haluaa vastata saatuun palautteeseen sekä varmistaa, että kaikki yli 80-vuotiaat saavat rokotusajan.   

Soitot eivät koske alueemme iäkkäiden ja erityisryhmien ympärivuorokautisen hoidon asukkaita, koska he saavat rokotuksen asumispalveluyksikössään. Kuntayhtymän kotihoidossa olevat asiakkaat rokotetaan kotihoidon kautta rokotusjärjestyksen mukaan. Kuntayhtymä tiedottaa myöhemmin kuinka 70-79-vuotiaiden ajanvaraus järjestetään. 

Tällä hetkellä kuntayhtymän alueella rokotetaan yli 80- vuotiaita ja alle 70-vuotiaita riskiryhmään 1. kuuluvia ja nämä rokotukset kestävät vielä useita viikkoja. Rokotuksissa noudatetaan valtakunnallista THL:n ohjeistusta. Kun suurin osa alueemme yli 80-vuotiaista on rokotettu, niin rokotukset jatkuvat 75-79-vuotiaiden ja tämän jälkeen 70-74-vuotiaiden rokotuksia. Alueemme rokotusjärjestyksen eli oman rokotusvuoron voit katsoa rokotussivuiltamme.    

Eija Jestola, terveysjohtaja, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä 


Medialle: Mahdolliset haastattelupyynnöt ja kysymykset pyydämme lähettämään toivotun aikataulun ja kysymysten kanssa osoitteeseen viestinta@ylasavonsote.fi. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.