Asset Publisher

Navigation Menu

Uutinen

Koronavirusrokotukset: sähköinen ajanvaraus avautuu 25.2. klo 8 alkaen yli 80-vuotiaille 

24.02.2021

Tällä hetkellä ja ensi viikolla rokotetaan alueemme yli 80-vuotiaita ja 1. riskiryhmään kuuluvia alle 70-vuotiaita. Sähköinen ajanvaraus eTerveyspalvelun kautta avautuu huomenna to 25.2. klo 8.00 alkaen yli 80-vuotiaille. 

Ensi viikolla (viikko 9) saamme tämän hetken tiedon mukaan ainakin 360 kpl yli 80-vuotialle tarkoitettuja rokotteita. Rokotteiden tarkka saapumispäivä ei ole vielä tiedossa.  

Sähköinen ajanvaraus avautuu 25.2. klo 8 yli 80-vuotiaille 

Sähköinen ajanvaraus eTerveyspalvelun kautta avautuu huomenna to 25.2. klo 8.00 yli 80-vuotiaille. Pyydämme läheisiä auttamaan ajanvarauksessa. Koronarokotuspuhelin ei ole avoinna.

Koronarokotusajanvarauspuhelin on tällä hetkellä suljettu. Soitamme tämän viikon aikana maanantaina soittopyynnön jättäneille rokotusaikoja niin kauan kuin niitä riittää. Aikoja annetaan soittopyynnön perusteella alle 70-vuotiaille riskiryhmään 1. kuuluville ja yli 80- vuotiaille. 

Näin varaat ajan koronavirusrokotukseen  

Koronavirusrokotukseen tulee aina varata aika etukäteen. Koronarokotusajanvarauspuhelin on tällä hetkellä suljettu. 

  • Varaa aika sähköisesti eTerveyspalvelusta (yli 80-vuotiaat 25.2. klo 8 alkaen)  
  • Varaa aika soittamalla numeroon 017 2724 255 (yli 80-vuotiaat ja riskiryhmäläiset - puhelin tällä hetkellä kiinni) 

Huom! Yli 80-vuotiaat voivat varata ajan joko soittamalla ja sähköisesti eTerveyspalvelusta. Riskiryhmäläiset voivat varata ajan vain soittamalla, jotta hoitaja voi tehdä puhelimitse arvion riskiryhmään kuulumisesta. 

Rokotuspaikkoina toimivat terveyskeskukset 

Rokotuksissa käytetään tällä hetkellä kolmea eri rokotetta ja näiden rokotteiden saatavuus vaihtelee viikoittain sekä vaikuttaa kulloinkin rokotettavien ryhmään. Rokotuspaikkoina toimivat tällä hetkellä alueemme terveyskeskukset ja rokotuspisteille on ohjaus paikan päällä.   

Ajanvaraus avautuu aina heti rokotteita lisää saatuamme 

Ajanvarauskanavat avataan aina välittömästi rokotteiden saapumisen mukaan ja ilmoitamme siitä koronarokotesivuillamme sekä sosiaalisen median kanavillamme. Ilmoitamme ajanvarauskanavista myös alueemme painetuissa lehdissä, mutta nopeasti muuttuvan aikataulun vuoksi verkkosivuiltamme löytyy aina viimeisin tieto. 

Ajanvarauspuhelin ruuhkautui alkuviikosta runsaiden puheluiden ja teknisten ongelmien vuoksi. Ajanvarauspuhelinpalvelua kehitetään tällä hetkellä, jotta voimme palvella rokotuksissa alueemme asukkaita entistä paremmin. 

Milloin on oma rokotusvuoroni? 

Tällä hetkellä rokotamme yli 80- vuotiaita ja alle 70-vuotiaita riskiryhmään 1 kuuluvia henkilöitä. Kun olemme rokottaneet suurimman osan yli 80-vuotiaista jatkamme 75-79-vuotiaiden ja sen jälkeen 70-74- vuotiaiden rokotuksia. 

Saamme tällä hetkellä paljon tiedusteluja eri ryhmien rokotusvuoroista. Noudatamme rokotusten järjestämisessä THL:n ohjeistuksia, joten THL:n linjaus on samalla kuntayhtymämme linjaus rokotusjärjestykseen. Seuraamme ohjeistuksen tilannetta jatkuvasti ja päivitämme rokotusjärjestystä sitä mukaa kuin se mahdollisesti muuttuu. Alueemme rokotusjärjestyksen eli oman rokotusvuoron voit katsoa rokotussivuiltamme.