Asset Publisher

Navigation Menu

Uutinen

Koulutusta tarjolla: Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä mukana rekrytointikoulutuksessa puhtausalan ammattilaisille 

03.06.2021

TE-toimisto on avannut haun rekrytointikoulutukseen laitoshuoltajille. Tavoitteena on kouluttaa puhtausalan ammattilaisia Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän palvelukseen. Koulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhanalaisille puhtauspalvelualalla toimiville tai alasta kiinnostuneille henkilöille. Hakuaika jatkuu 5.9.2021 asti.

Kuntayhtymä tarttuu puhtausalan työvoimapula-haasteeseen järjestämällä uuden rekrytointikoulutuksen laitoshuoltajille yhteistyössä TE-toimiston ja Ylä-Savon ammattiopiston kanssa. Tavoitteena on löytää laitoshuoltajan työtehtäviin osaavaa ja oppimaan motivoitunutta henkilöstöä, jotka vastaavat Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän puhtauspalvelun asettamia vaatimuksia.


Tärkeintä kiinnostus puhtausalalle työllistymiseen ja uuden oppimiseen

”Viime vuoden rekrytointikoulutus laitoshuoltajille toi joukkoomme monia osaavia ja motivoituneita ammattilaisia. Tämä positiivinen kokemus innosti meidät käynnistämään vastaavan koulutuksen uudestaan tänä vuonna” kertoo Anne-Mari Lappalainen, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän tukipalvelupäällikkö. 
Rekrytointikoulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän palvelukseen. ”Koulutuksen suorittaneille on siis tiedossa varma työpaikka, monipuolisia työtehtäviä ja jatkuvasti kehittyvä työympäristö” painottaa Lappalainen.
Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhanalaisille puhtauspalvelualalla toimiville tai alasta kiinnostuneille henkilöille. Hakijalla tulee olla kiinnostus puhtauden ja hygienian parissa työskentelyyn tiimissä. Hänellä tulee olla valmiutta kehittää omaa ammatillista identiteettiään haasteellisissa työtehtävissä sosiaali- ja terveydenhuollon laitoksissa.

Haku jatkuu 5.9.2021 asti

Haku rekrytointikoulutukseen on nyt avattu ja jatkuu 5.9.2021 asti. Koulutusaika on 4.10.2021-30.3.2022. Teoriapainotteisen jakson jälkeen opiskelu jatkuu työpaikalla oppimisella. Työpaikalla oppimisen yhteyteen sisältyy teoriajaksoja tukemaan oppimista. Koulutuksesta voi myös työllistyä ennen varsinaisen koulutusjakson päättymistä, mikäli osaaminen on työnantajan määrittämällä tasolla.
Koulutuksesta järjestetään TE-live -infolähetys ti 10.8.2021 klo 11 . Lähetystä voi seurata suorana ja omia kysymyksiä esittää chatissa osoitteessa te-live.fi/live sekä Pohjois-Savon TE-palveluiden Facebook-sivuilla tai YouTube-kanavalla. 


Lisätietoja koulutuksesta: 
https://www.ylasavonsote.fi/koulutukset-ja-seminaarit