Asset Publisher

Anna palautetta

Navigation Menu

Uutinen

Sokos Hotel Koljonvirrassa koronatartunta – varaa tarvittaessa aika koronavirustestaukseen

25.9.2020 klo 15.49

Original Sokos Hotel Koljonvirrassa on vieraillut ajalla 18.–19.9. henkilö, jolla on myöhemmin todettu positiivinen koronatartunta. Jos olet ollut samassa tilassa henkilön kanssa ja sinulla on koronavirusoireita, ota yhteys omaan terveyskeskukseen koronatestausta varten. 

Henkilö on vieraillut Original Sokos Hotel Koljonvirrassa (osoite Savonkatu 18, 74100 Iisalmi) ajalla 18.–19.9.2020. Henkilö on ollut hotellissa aamiaisella sekä lounaalla kyseisinä päivinä Ravintola Rossossa. Jos olet ollut samassa tilassa henkilön kanssa ja sinulla on koronavirusoireita, ota yhteys omaan terveyskeskukseen koronatestausta varten.

Katso alueemme ohjeet koronavirustestaukseen verkkosivuiltamme.

”Olemme saaneet paikallisilta terveysviranomaisilta tiedon, että ravintolassamme on 18.–19.9.2020 aikana asioinut henkilö, jolla on myöhemmin todettu koronavirustartunta. Valitettavasti emme pysty kertomaan asiakkaan tarkemmista liikkeistä hotellissa tai ravintolassa. Yksityisyyden suojan vuoksi emme tiedä kuka asiakas on ollut. Hotelleissamme on käytössä useita turvallisuus- ja hygieniatoimenpiteitä virustartuntojen ehkäisemiseksi. Vastuulliseen toimintaamme kuuluu tapahtuneesta tiedottaminen avoimesti. Toimimme yhteistyössä paikallisen terveysviranomaisen kanssa ja THL:n sekä valtioneuvoston ohjeita noudattaen, kertoo toimialajohtaja Ville Puustinen Osuuskauppa PeeÄssältä.  

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, johtava lääkäri, Anssi Uutela 

Medialle: Pyydämme kaikkia yhteydenottopyyntöjä sähköpostitse viestinta(at)ylasavonsote.fi.