Asset Publisher

Navigation Menu

Uutinen

Tiedote: Runnin Kartanonmäen asiakkaiden muutot toteutuneet suunnitellusti

23.06.2022

Runnin Kartanonmäen asiakkaiden muutot on saatu toteutettua suunnitellun mukaisesti ja kaikki asiakkaat ovat uusissa kodeissaan.

Kaikkia asiakkaita ja heidän omaisiaan kuultiin henkilökohtaisesti ennen päätöstä uudesta asumispaikasta. Kartanonmäen henkilöstölle tarjottiin työpaikkoja ensisijaisesti samoista toimipisteistä, joihin asiakkaat siirtyivät. Näin mahdollistui se, että tutut asiakkaat ja tutut hoitajat voivat nyt suurelta osin jatkaa yhdessä uusissa paikoissa. Henkilöille, jotka eivät siirtyneet Attendon palvelukseen, on tarjottu työtä kuntayhtymän omista toimipaikoista. Keskustelut ovat tältä osin vielä osittain kesken.

- Haluan kiittää erityisesti Kartanonmäen työntekijöitä, jotka ovat tehneet esimerkillisen hienoa työtä asiakkaiden hyväksi haastavassa tilanteessa ja osoittaneet poikkeuksellista sitoutumista siirtymällä työskentelemään tuttujen asiakkaiden hyväksi uusissa työyksiköissä. He mahdollistivat muutoksen onnistumisen. Lämmin kiitos myös kuntayhtymän työntekijöille, jotka kelloon katsomatta järjestivät asiakkaiden asioita ja kontaktoivat omaisia, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän va. toimitusjohtaja Petteri Soininen sanoo.