Terveyspalvelujen chat-palvelu on suljettu tiistaina 21.9.2021.

Terveyspalvelujen chat-palvelu on suljettu perjantaina 24.9.2021. Chat-palvelun kiinni ollessa voit kiireettömissä asioissa soittaa arkisin kello 8-15 puhelinneuvontaamme (017) 272 4222. Kiireellistä hoitoa vaativissa asioissa voit soittaa 24/7 päivystyksen numeroon (017) 272 2346. Hätätapauksissa soita 112.

Kiireettömissä asioissa voit jättää viestin myös chat-palvelun viestilomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä 1-3 arkipäivän kuluessa.

Terveyspalvelujen chat toimii viikonloppuna (25. - 26.9.2021) normaalisti kello 9-16.

Sisältöjulkaisija

Tietoa koronaviruksesta ja -rokotuksesta

Täältä löydät tietoa alueemme koronavirustilanteesta, testauksesta ja rokotuksesta kootusti. 

Koronavirus

Kaikki päivystykset

Päivystys ja ensiapu (24/7), eläinlääkäripäivystys, hammaslääkäri-
päivystys, sosiaalipäivystys sekä kiireellinen avuntarve mielenterveyteen ja päihdepalveluihin liittyen.

Päivystyksemme

Etävastaanotot

Oletko käynyt etälääkärin vastaanotolla kotisohvalta käsin? Entä muilla etävastaanotoilla? Tiesitkö, että voit varata itse etävastaanottoajan lääkärille tai hoitajalle? 

Tutustu etävastaanottoihimme

Asiointi, neuvonta ja ajanvaraus

Voit asioida kanssamme kasvokkain, puhelimitse tai verkossa. Katso täältä sinulle sopivat tavat asioida kanssamme.

Neuvonta ja ajanvaraus

Ikäihmisten asiakasneuvonta OHJURI

Ota yhteyttä ikäihmisten asiakasneuvonta OHJURIIn, kun tarvitset neuvoja tai palvelutarpeen arviointia ikäihmisten palveluista. Palvelemme maanantai-perjantai kello 9-14, puhelin 040 712 1190

 

Lue lisää OHJURIsta

Omahoitoa ja hyvinvointia

Täältä löydät luotettavaa tietoa oireiden arvioon, omahoitoon ja oman hyvinvoinnin lisäämiseen sekä tukea sairauden kanssa elämiseen. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme.

Lue lisää

Yhteystiedot

Täältä löydät kuntayhtymän yhteystietoja ja puhelinnumeroita.

Yhteystiedot
Sotelaisia

Ammattina auttaja

Meidän sakki on täynnä huikeita ammattilaisia, jotka paiskivat hommia neljän kunnan asukkaiden terveyden ja hyvinvoinnin eteen joka päivä.

Katso video

Terveyskampuksen uudisrakennus Iisalmessa on pian valmis!

Palvelutoiminta uudisrakennuksessa alkaa lokakuun alussa. Lähde kuitenkin jo nyt ”tohtori Heikkisen” kanssa kurkkaamaan, mitä uutta, hienoa ja fantastista tämä rakennus pitääkään sisällään!

Katso video

Sähköinen asiointi

Sähköinen asiointi

Seuraavat vapaat ajat -nosto

Varaa aika laboratorioon

Omat terveystiedot ja reseptit -nosto

Ilmoita vaaratapahtumasta-nosto

Avoimet työpaikkamme

Avoimet työpaikkamme

Uutiset

Sisältöjulkaisija

Ilmoitukset ja kuulutukset

Sisältöjulkaisija

Ympäristölupahakemus jätteen ammattimaiseen ja laitosmaiseen käsittelyyn, kiinteistö 762-413-10-72, J.S.T Kauppinen Oy

22.9.2021 02:00

J.S.T. Kauppinen Oy hakee ympäristölupaa purkujätteen käsittelyyn ja betoni- ja asfalttimurskeen hyötykäyttöön Sonkajärven kuntaan, Rutakon kylään, kiinteistölle Ala-Rönkkölä, 762-413-10-72. Alue sijoittuu noin 1,2 km etäisyydelle Sonkajärven keskustasta. Toimipaikan lähin osoite on Rönkköläntie 34. Maa-alueen omistaa Sonkajärven kunta. Jätteenkäsittelyalueella tullaan vastaanottamaan, käsittelemään ja varastoimaan betoni- puu- ja metallijätettä sekä asfaltti- ja öljysorajätettä. Alueella myös varastoidaan huopa-, eristevilla- ja muovijätettä sekä valmistetaan multaa raakamullasta. Alueella murskataan betoni- ja puujätettä. Murskattua betonia käytetään lupa-alueella varastokentän rakentamiseen ja asfalttimursketta kentän pintamateriaalina. Haketettu puujäte menee energiantuotantoon. Muut varastoidut jätteet toimitetaan joko asianmukaiseen loppusijoituspaikkaan tai mahdolliseen jatkojalostuskohteeseen. Lupaa haetaan toistaiseksi voimassa olevana. Lähin häiriintyvä kohde, asuinkäytössä oleva rakennus sijaitsee noin 180 m etäisyydellä toiminta-alueesta. Alueella on toimintaa maanantaista perjantaihin klo 7-16 välisenä aikana. Lupaa haetaan toimia alueella myös viikonloppuisin klo 7-16 kiireellisinä aikoina. Betonin murskausta ja puun haketusta tehdään alueella 1-3 kertaa vuodessa ja kukin toimintajakso kestää 2-3 viikkoa kerrallaan. Ympäristölautakunta tekee hakemuksen johdosta ympäristönsuojelulaissa tarkoitetun päätöksen. Kuulutus Hakemusasiakirjat