Sisältöjulkaisija

Anna palautetta

Navigointivalikko

Murupolku

Kausi-influenssarokotukset

Influenssarokotukset

Influenssarokotuksia annetaan kaikissa Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän kunnissa. Rokotamme ainoastaan alueemme asukkaita eli emme voi antaa influenssarokotuksia ulkopaikkakuntalaisille. 


13.1.2022 päivitys: Influenssarokotusaikoja on hyvin saatavilla. Rokotteita annetaan kaikille, myös riskiryhmään kuulumattomille. Aikoja voit varata eTerveyspalvelun tai puhelinpalvelun kautta arkisin kello 8 - 15 numerosta 017 272 4222. Mikäli olet tulossa koronarokotukselle, voit saada kausi-influenssarokotteen samalla käynnillä ilman erillistä ajanvarausta.

Rokote ajanvarauksella
Rokotuksen saa varaamalla ajan sähköisesti eTerveyspalvelustamme tai eri vastaanottokäyntien yhteydessä terveyskeskuksessa. Jos haluat influenssarokotuksen vastaanottokäynnin yhteydessä, on tästä hyvä mainita jo ajanvarauksen yhteydessä. 

Covid-19-tilanteen takia toivomme, että rokotukselle tullaan vain terveenä ja käytetään maskia. Mukaan on varattava kela- tai henkilökortti. 

Sähköinen ajanvaraus 
Yli 15-vuotiaat voivat varata ajan influenssarokotukseen sähköisesti eTerveyspalvelustamme. Ajan varaukseen tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Valitse sähköisen ajanvarauksen yhteydessä asiakkuudeksi influenssarokotukset ja palveluksi influenssarokotusaika. Rokotuspaikka ilmoitetaan sähköisen ajanvarauksen yhteydessä. 

Lasten ja raskaana olevien influenssarokotukset 
Raskaana olevat voivat ottaa rokotuksen äitiysneuvolakäynnin yhteydessä.  

6 kk - 6 -vuotiaiden lasten ja alle 9-vuotiaiden riskiryhmiin kuuluvien lapsien rokotusajan voi varata sähköisesti eTerveyspalvelusta tai puhelimitse omalta lastenneuvolan/koulun terveydenhoitajalta. Yli 9-vuotiaille voi varata rokotusajan sähköisesti eTerveyspalvelusta tai puhelimitse omalta kouluterveydenhoitajilta. 


Löysitkö etsimäsi?

Auta meitä kehittämään verkkosivujamme!