Murupolku

Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Äkillisissä mielenterveys- ja päihdeongelmissa voit ottaa yhteyttä ympärivuorokautisesti toimivaan ohjanta- ja neuvontapuhelinpalveluun. Avuntarvitsija voit olla itse tai läheisesi, jolla on äkillinen psyykkisen avun tarve, äkillinen psyykkinen kriisi, joka uhkaa mielenterveyttä tai normaalia toimintakykyä tai tarvitset tai läheisesi tarvitsee apua alkoholin tai muiden päihteiden käytön lopettamiseen.

Akuuttityöryhmään voit tulla myös ilman lähetettä virka-aikaan kuitenkin mielellään edellä olevaan puhelinnumeroon tekemäsi yhteydenoton jälkeen.

Alkoholinkäyttöön liittyvissä ongelmissa voit tulla selviämisasemalle ilman lähetettä päihtyneenä tai selvin päin riippuvuusosastolle päihdekäyttöä ennaltaehkäisevälle jaksolle.

Psykiatriselle ja riippuvuusosastolle voit tulla lääkärin tai avohoidon työntekijän lähetteellä.

Toimi näin

Äkillisessä psyykkisessä tai päihteiden käyttöön liittyvässä avuntarpeessa soita ympärivuorokautiseen ohjanta- ja neuvontapuhelimeen 040 761 4400.

Jos avuntarve on välitön, hakeudu perusterveydenhuollon päivystykseen.

Akuuttityöryhmän puhelinasiointi

Äkillisissä mielenterveys- ja päihdeongelmissa voit ottaa yhteyttä mielenterveys- ja päihdepalveluiden akuuttityöryhmän ohjanta- ja neuvontapuhelimeen, joka palvelee sinua ympärivuorokautisesti. Neuvontapuhelimeen voit soittaa, jos sinulla tai läheiselläsi on äkillinen psyykkisen avun tarve, äkillinen psyykkinen kriisi, joka uhkaa mielenterveyttä tai normaalia toimintakykyä, tarvitset itse tai läheisesi tarvitsee apua alkoholin tai muiden päihteiden lopettamiseen.

  • +358 407614400

Normaalit aukioloajat

Auki 24/7

Mielenterveys-ja päihdepsyykkarin puhelinasiointi

Mielenterveys-ja päihdepsyykkareille voi soittaa arkisin.

  • +358 406147105
  • +358 406628938

Normaalit aukioloajat

  • Maanantaina - Torstaina 08:00 - 16:00
  • Perjantaina 08:00 - 15:00

Iisalmen sairaala

Iisalmen sairaalassa on ympärivuorokautinen päivystys ja ensiapu kiireellistä hoitoa tarvitseville (24/7), mielenterveys- ja päihdepalvelut, psykiatriset palvelut, riippuvuusosasto, röntgen- ja muut kuvantamispalvelut, laboratorio, kirurgin- ja silmälääkärin vastaanotto sekä toimenpideyksikkö.

Osoite

Riistakatu 23, 74120 IISALMI

Normaalit aukioloajat

Iisalmen sairaala
  • Maanantaina - Sunnuntaina 06:00 - 21:00

Muut yhteystiedot