Tietoa verkkosivuistamme PÄÄKUVA

Saavutettavuus

Saavutettavuus

 

Saavutettavuusseloste

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä pyrkii takaamaan verkkosivustojensa saavutettavuuden Euroopan unionin saavutettavuusdirektiivin mukaisesti. Saavutettavuusdirektiivin tarkoituksena on varmistaa, että verkkosivut ja niiden sisällöt ovat sellaisia, että kuka tahansa voi käyttää niitä ja ymmärtää, mitä sivuilla sanotaan.

Saavutettavuusseloste koskee Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän www.ylasavonsote.fi-sivustoa, joka on julkaistu 9.9.2020. Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän tavoitteena on taata teknisesti saavutettavat, sisällöllisesti ymmärrettävät ja käyttöliittymältään selkeät ja helppokäyttöiset verkkosivut kaikenlaisille käyttäjille.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän verkkosivusto vastaa saavutettavuusvaatimuksia suurilta osin eikä sivustolla ole kriittisiä saavutettavuuspuutteita. Havaittu kehityshanke liittyy pdf-muotoisiin dokumentteihin. Tästä johtuen sivuilta löytyvät dokumentit, esimerkiksi talousarvio- ja toimintakertomukset, esitteet ja liitetiedostot eivät välttämättä toimi kaikilla ruudunlukulaitteilla.

Sivuston teknisen saavutettavuuden on arvioinut Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä yhteistyössä sivuston teknisten toimittajien kanssa.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme?

Jos huomaat sivustollamme saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille.

Sinulla on oikeus perustellusta syystä saada saavutettavassa muodossa tiedot, jotka tarvitset etujesi, oikeuksiesi tai velvollisuuksiesi selvittämiseksi tai toteuttamiseksi. Jos et saa näitä tietoja verkkopalvelustamme saavutettavassa muodossa, voit tehdä pyynnön alla olevalla palautelomakkeella tai lähettämällä sähköpostia viestinta@ylasavonsote.fi. Vastaamme pyyntöösi 14 päivän sisällä. Jos pyyntö koskee laajaa sisältöä, voimme jatkaa vastausaikaa enintään kahdella viikolla. Ilmoitamme sinulle, jos vastausaikaa jatketaan.

Anna saavutettavuuspalautetta

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit tehdä selvityspyynnön Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuusvaatimusten noudattamista Suomessa.  
Etelä-Suomen aluehallintoviraston yhteystiedot

 


Löysitkö etsimäsi?

Auta meitä kehittämään verkkosivujamme!