Sote-uudistus PÄÄKUVA

Murupolku

Sote-uudistus

Sote-uudistus

Kuntayhtymämme on osa tulevaisuuden sotea ja valtakunnallisen sote-uudistuksen hankkeet ovat käynnistyneet maakunnassamme POSOTE20-hankkeen vetämänä.

Olemme osa valtakunnallista uudistusta

Pohjois-Savossa on meneillään kaksi sosiaali- ja terveydenhuollon laajaa kehittämishanketta: sote-rakenneuudistus ja tulevaisuuden sote-keskus-ohjelma. Ne muodostavat hallinnollisen kokonaisuuden, POSOTE20-hankkeen, joka koordinoi kehittämishankkeita sekä sote-uudistuksen vapaaehtoista alueellista valmistelua. Hankkeita rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö. Alueemme suunniteltuja kehittämistoimenpiteitä toteuttavat muun muassa alueen kunnat ja kuntayhtymät sekä sairaanhoitopiiri. 

Lisätietoa verkossa

Lisätietoja kehityshankkeiden edistymisestä alueellamme löydät hankkeen verkkosivuilta osoitteesta www.posote20.fi, jonne on koottu perustietoa sekä alueen asukkaille että mukana oleville kehittäjätahoille. 

Valtakunnallisesta sote-uudistuksesta löydät lisätietoa osoitteesta www.sote-uudistus.fi ja tulevaisuuden sote-keskusohjelmasta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) verkkosivuilta.


Löysitkö etsimäsi?

Auta meitä kehittämään verkkosivujamme!

Linkkilista: sote-uudistus

SN: soteuudistus