Töihin meille pääkuva


 

Töihin meille

Töihin meille

Tule osaksi ammattitaitoista ja kehittyvää työyhteisöä

Työtehtävät meillä ovat monipuolisia ja pääset osaksi innostavaa ja kehitysmyönteistä työyhteisöä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, niin että sekä me itse että palvelumme pysyvät nopeasti muuntuvan toimintaympäristön vauhdissa. Hyvänä esimerkkinä onnistuneesta kehitystyöstä ovat etävastaanottopalvelumme, jotka ovat valtakunnan kärkiluokkaa.

Ota omaksesi elinvoimainen Ylä-Savo

Toimimme luonnonkauniissa maisemissa Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueilla elämänmyönteisessä Ylä-Savossa. Olemme koko alueen suurin työnantaja, ja se mahdollistaa vakaan ja pysyvän työn.

Sinä olet tärkein voimavaramme

Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on suurin voimavaramme. Meillä voit tehdä työtäsi ammattitaitoisen ja osaavan joukon jäsenenä asianmukaisissa työtiloissa ja kilpailukykyisin työehdoin. Tuemme sinua ammattiosaamisesi kehittämisessä erilaisin koulutusmahdollisuuksin.

Henkilöstömme työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille erityisen tärkeää. Henkilöstöetuna käytössämme on ePassi. Liukuva työaika ja joustavat mahdollisuudet tehdä etätyötä helpottavat arjen suunnittelua. Suuri organisaatio mahdollistaa myös työkierron ja etenemisen urallasi.

Tervetuloa meille töihin!

Lue sotelaisten uratarinoita

Tutustu meihin oheisten videoiden kautta!

Lääkärinä SOTEssa


 
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä toimii Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueella järjestäen alueen asukkaille eli noin 37 000 yläsavolaiselle terveys-, hyvinvointi-, hoito- ja hoivapalveluja sekä lisäksi myös ympäristö-, terveysvalvonta- ja eläinlääkintäpalveluja.


Löysitkö etsimäsi?

Auta meitä kehittämään verkkosivujamme!