Murupolku

Työpaikka Kiuruvedellä

Työpaikka Kiuruvedellä

Tällä sivulla voit tutustua Kiuruvedellä sijaitseviin Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän työyksiköihin, joissa uusien työntekijöiden tarve on yleensä suuri.

Asumispalveluyksiköt 

PALVELUKESKUS VIRRANRANTA
Kuorevirrankatu 13, 74700 Kiuruvesi
Asumispalveluesihenkilö Tiina Rönkkö, puhelin 040 350 6635, tiina.ronkko(at)ylasavonsote.fi


Palvelukeskus Virranranta on 41-paikkainen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoitoapulaisia.
Virranrannassa on kaksi tiimiä; Jokiranta ja Huusholli. Näistä Huusholli on profiloitunut käytöshäiriöisten muistisairaiden vanhusten hoitoon. Virranrannassa asukkaat saavat viettää elämänmakuista ja laadukasta elämää. Virranranta sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Kiurujärven äärellä.


HOITOKOTI KALLIONSYDÄN
Kaijanlammintie 5, 74700 Kiuruvesi
Lähiesihenkilö Mika Huttunen, puhelin 040 683 7128, mika.huttunen(at)ylasavonsote.fi

Hoitokoti Kallionsydän on kotoisa 30 paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö Kiuruvedellä. Saamme nauttia maaseudun rauhallisuudesta aivan Kiuruveden keskustan tuntumassa. Huumori, yhdessä tekeminen ja toisten kunnioitus kuuluvat jokaiseen päiväämme. Meille kaikki ovat tervetulleita.

Monipuolinen tekeminen on aina läsnä, meillä pääsee oppimaan niin haavanhoitoa, kuntoutusta kuin myös laajaa kirjoa sairauksia. Meillä työ ei ole pelkästään perushoitoa, vaan toisinaan pääsemme opettelemaan uusia hoitotoimia sekä uusia työskentely tapoja, ja välillä vain nautiskelemme asukkaidemme kanssa elokuvista tai kauniista kesäpäivästä kuunnellen lintujen laulua.

Asumispalveluyksikössä työskentely ei ole tylsää, jokainen päivä on erilainen ja koska olemme asukkaiden kodissa. Meidän tehtävänämme on luoda ympäristöstä sellainen, että jokaisella on kotoisa tunnelma. Kuka nyt ei haluaisi käydä töissä mummolassa, jossa saamme osaksemme aitoa kiitosta ja pullan tuoksuisia hetkiä yhdessä hymyilevien asukkaiden kanssa. Välillä luonamme käy myös koira vieraita, jotka tuovat ilon hetkiä asukkaille ja hoitajille.

Tehdään yhdessä työstämme mukavaa ja palkitsevaa. Tehdään yksiköstä paikka, joka on koti.

 


HOITOKOTI NIVA JA HOITOKOTI VEIKKOLA
Kiuruveden terveyskeskus, Nivankatu 31, 74700 Kiuruvesi
Asumispalveluesihenkilö Heidi Marttila, puhelin 040 712 6943, heidi.marttila(at)ylasavonsote.fi

 


Kotihoito Kiuruvesi

KOTIHOITO KIURUVESI

Harjukatu 2, 74700 Kiuruvesi
Esihenkilö Tiina Karppinen, puhelin 040 722 6349, tiina.karppinen@ylasavonsote.fi

Kiuruveden kotihoito toimii vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Kotihoidossa on viisi eri tiimiä; tiimiin kuuluu yksi sairaanhoitaja ja noin seitsemän lähihoitajaa. Jokaisella lähihoitajalla on noin viisi omahoidettavaa asiakasta. Kotihoidossa työskennellään moniammatillisessa tiimissä ja teemme tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien, esimerkiksi kotikuntouksen kanssa. Kotihoidossa on käytössä myös omat lääkäripalvelut.

Työyhteisömme on nuorekas ja avoin kaikelle uudelle.

Työ on liikkuvaa, ja pidemmillä välimatkoilla käytössämme on työpaikan autot. Hoidamme asiakkaitamme yleensä tämän kotona, mutta myös enenevissä määrin tarjoamme asiakkaillemme etähoivaa. Asiakaskunta on laajaa; ikääntyneistä esimerkiksi mielenterveys- ja päihdekuntoutujiin.


Jos etsit muiden yksiköiden yhteystietoja, klikkaa tästä


Löysitkö etsimäsi?

Auta meitä kehittämään verkkosivujamme!

Rekrytointiyksikön yhteystiedot

Rekrytointiyksikön yhteystiedot

Kysymyksiä sijaisuuksista, koulutuksista tai rekrytoinnista? Ota yhteyttä!

Koulutus- ja rekrytointivastaava
Tarja Lehtomäki
040 591 3045
tarja.lehtomaki@ylasavonsote.fi
Käyntiosoite:
Meijerikatu 4, 74120 Iisalmi