Sisältöjulkaisija

Anna palautetta

Navigointivalikko

Uutinen

Alueellamme ei uusia koronatartuntoja viikon aikana

12.10.2020 9.59

Kuntayhtymän alueella ei ole todettu viikon aikana uusia koronavirustartuntoja. Ihmisiä kannustetaan pitämään turvavälejä, välttämään kokoontumisia ja käyttämään kasvomaskia sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. 

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella koronavirustartuntoja on tällä hetkellä yhteensä 70 (70). Suluissa oleva luku on vertailuluku 6.10. tilanteesta. 

Kuntayhtymän koronavirussivuille www.ylasavonsote.fi/koronavirus on koottu tietoa alueemme tartunnoista, ohjeista ja testauksesta. Kuntakohtaiset tartuntatiedot päivitetään sivuille päivittäin ja tilannetiedotteita lähetetään kerran viikossa sekä tarpeen mukaan. 

Koronatestiaikoja voi varata nyt myös verkosta

Koronavirustestaukseen on mahdollista varata aika nyt myös verkon kautta eTerveyspalvelustamme. Testausaikoja on mahdollista varata kolmella eri tavalla: verkosta, chatista tai puhelimella. Ohjeet löytyvät koronavirussivultamme.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, ylilääkäri, Jarno Rieppo 


Medialle: Mahdolliset haastattelupyynnöt ja kysymykset pyydämme lähettämään toivotun aikataulun ja kysymysten kanssa osoitteeseen viestinta@ylasavonsote.fi. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.