Sisältöjulkaisija

Anna palautetta

Navigointivalikko

Uutinen

Alueellamme ei uusia koronavirustartuntoja kahden viikon aikana

2.11.2020 klo 9.23

Kuntayhtymän alueella ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja viimeisen vajaan kahden viikon aikana. Alueemme koronavirustilanne on perustasolla. 

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella ei ole viimeisen vajaan kahden viikon aikana todettu uusia koronavirustartuntoja. Viimeisin tartunta on todettu 21. lokakuuta. Koronavirusepidemia on kuntayhtymän alueella kokonaisuudessaan perustasolla. Ihmisiä kannustetaan pitämään turvavälejä, välttämään kokoontumisia ja käyttämään kasvomaskia sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta.

Kuntayhtymän koronavirussivuille www.ylasavonsote.fi/koronavirus on koottu tietoa alueemme tartunnoista, ohjeista ja testauksesta. Kuntakohtaiset tartuntatiedot päivitetään sivuille arkisin päivittäin ja tilannetiedotteita lähetetään kerran viikossa sekä tarpeen mukaan. 

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, ylilääkäri, Jarno Rieppo


Medialle: Mahdolliset haastattelupyynnöt ja kysymykset pyydämme lähettämään toivotun aikataulun ja kysymysten kanssa osoitteeseen viestinta@ylasavonsote.fi. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.