Sisältöjulkaisija

Anna palautetta

Navigointivalikko

Uutinen

Alueellamme ei uusia tartuntoja – koronatilanne on perustasolla

19.10.2020 klo 15.04

Kuntayhtymän alueella ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja. Alueellinen valmis hyvä ja koronavirusepidemia on perustasolla.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella ei ole lokakuussa todettu uusia koronavirustartuntoja. Viimeisin tartunta on todettu 3.10. 

Koronavirusepidemia on kuntayhtymän alueella perustasolla. Epidemian kolme vaihetta ovat perustaso, kiihtymisvaihe ja leviämisvaihe. Ihmisiä kannustetaan pitämään turvavälejä, välttämään kokoontumisia ja käyttämään kasvomaskia sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta.

Koronavirussivuilta tietoa alueemme tilanteesta

Kuntayhtymän koronavirussivuille www.ylasavonsote.fi/koronavirus  on koottu tietoa alueemme tartunnoista, ohjeista ja testauksesta. Kuntakohtaiset tartuntatiedot päivitetään sivuille päivittäin ja tilannetiedotteita lähetetään kerran viikossa sekä tarpeen mukaan. 

Koronatestiaikoja voi varata sähköisesti

Koronavirustestaukseen on mahdollista varata aika sähköisesti verkon kautta eTerveyspalvelustamme. Testausaikoja on mahdollista varata kolmella eri tavalla: verkosta, chatista tai puhelimella. Ohjeet löytyvät koronavirussivultamme.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, ylilääkäri, Jarno Rieppo


Medialle: Mahdolliset haastattelupyynnöt ja kysymykset pyydämme lähettämään toivotun aikataulun ja kysymysten kanssa osoitteeseen viestinta@ylasavonsote.fi. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.