Sisältöjulkaisija

Navigointivalikko

Uutinen

Alueellamme koronavirustartunta ja useita altistuneita

25.11.2020

Kuntayhtymän alueella on todettu yksi koronavirustartunta, jossa on yhteensä 26 altistunutta, mutta tartuntaketjut ovat tiedossa ja henkilöt on asetettu karanteeniin.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella on todettu 24.11.2020 yksi koronavirustartunta, jossa on 26 altistunutta, mutta tartuntaketjut ovat tiedossa ja henkilöt asetettu karanteeniin. 

Kuntayhtymä ei voi tiedottaa, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) valtakunnallisen tiedotuskäytännön mukaan, tartuntamääriä kunnista, joissa tapauksia on 0–4. Alueellamme on loka-marraskuussa todettu nyt yhteensä 10 tartuntaa, mutta kokonaistilanne on edelleen perustasolla.

Kuntayhtymä kannustaa ihmisiä pitämään turvavälejä, välttämään kokoontumisia, huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta ja käyttämään kasvomaskia tilanteissa, joissa turvavälit eivät toteudu.

Koronavirussivuille www.ylasavonsote.fi/koronavirus on koottu tietoa alueemme tartunnoista, ohjeista ja testauksesta. Tartuntatiedot päivitetään sivuille arkisin päivittäin ja tilannetiedotteita lähetetään kerran viikossa sekä tarpeen mukaan. 

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, johtava lääkäri, Anssi Uutela


Medialle: Mahdolliset haastattelupyynnöt ja kysymykset pyydämme lähettämään toivotun aikataulun ja kysymysten kanssa osoitteeseen viestinta@ylasavonsote.fi. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.