Sisältöjulkaisija

Navigointivalikko

Uutinen

Koronatiedote: Juhani Ahon koulun oppilaalla todettu koronavirustartunta, n. 50 altistunutta

04.10.2021

Yhdellä Iisalmen Juhani Ahon koulun oppilaalla on lauantaina 2.10. todettu koronavirustartunta. Kaikille altistuneille henkilöille on lähetetty tieto altistumisesta ja ohjeet mahdollisesta koronakaranteenista. Altistuneita on tämänhetkisen tiedon mukaan yhteensä noin 50.  

Lauantaina 2.10. on todettu yksi uusi koronavirustartunta Iisalmen Juhani Ahon koulun oppilaalla. Altistuneita on tämänhetkisen tiedon mukaan noin 50 ja kaikille altistuneille on lähetty viesti altistumisesta. Kaikille altistuneille myös soitetaan henkilökohtaisesti. Nämä soitot ovat vielä tällä hetkellä kesken. Pyydämme vastaamaan puheluihin tuntemattomasta numerosta, jotta kaikki mahdollisesti altistuneet saadaan tämän päivän aikana kiinni. 

Uusien ohjeiden mukaisesti karanteeniin on asetettu henkilöt, jotka eivät ole saaneet koronavirusrokotusta tai jotka ovat olleet lähikontaktissa koronavirukseen sairastuneet oppilaan kanssa.  

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä
Ylilääkäri Jarno Rieppo  

   

Medialle: Mahdolliset haastattelupyynnöt ja kysymykset pyydämme lähettämään toivotun aikataulun ja kysymysten kanssa osoitteeseen viestinta@ylasavonsote.fi. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.