Sisältöjulkaisija

Navigointivalikko

Uutinen

Koronavirusrokotuksen ajanvaraus avataan mahdollisimman pian

03.02.2021

Kuntayhtymä tiedottaa alueemme kansalaisten koronavirusrokotuksien aloittamisesta sekä ajanvarauksen avautumisesta mahdollisimman pian. Aloitusajankohta on täysin riippuvainen rokotteen saatavuudesta ja tämä tapahtuu lähiviikkoina, mutta tarkkaa ajankohtaa emme ikävä kyllä vielä tiedä. Alueellamme kansalaisrokotus aloitetaan yli 80-vuotiaista ikäihmisistä ja lisäksi myös 1. riskiryhmään kuuluvista lähiviikkojen aikana. Pyydämme läheisiä auttamaan ajanvarauksessa.

Tiedotetta päivitetty 8.2.2021 ja lisätty 1. riskiryhmän rokotusten aloittaminen

Seuraa tiedotustamme verkkosivuiltamme, lehti-ilmoituksista sekä sosiaalisesta mediasta 

Tiedotamme koronavirusrokotusten alkamisesta mm. verkkosivuillamme, lehdistössä, sosiaalisessa mediassa, alueemme lehti-ilmoituksissa sekä paikallisradiossa. Koronavirusrokotusten ajanvarauskanavat eli ajanvarauspuhelinnumero sekä verkkosivuiltamme löytyvä sähköinen ajanvaraus eTerveyspalvelu avataan ja numero tiedotetaan lähempänä rokotusten aloitusta. 

Lähiviikkoina aloitetaan yli 80-vuotiaiden ja lisäksi 1. riskiryhmän rokottaminen 

THL on tarkentanut rokotusryhmiä ja järjestystä, jonka vuoksi 1. riskiryhmään kuuluvien rokotukset alkavat myös lähiviikkojen aikana (1. ryhmän määrittely avattu www.ylasavonsote.fi/koronarokote). 

Kuntayhtymän koronavirussivuilta osoitteesta Kuntayhtymän www.ylasavonsote.fi/koronarokote löytyy aina viimeisin tieto alueemme rokotuksista.