Sisältöjulkaisija

Navigointivalikko

Uutinen

Koronavirusrokotukset: erä Astra Zenecan koronarokotteita 65-69-vuotiaille

01.04.2021

Ylä-Savon SOTE Kuntayhtymä on saanut erän Astra Zenecan koronarokotetta, jota tarjotaan THL:n linjauksen mukaisesti vain 65-69-vuotiaille ja vain niin pitkään kuin kyseistä rokote-erää riittää. Muilta osin rokotamme tällä hetkellä ainoastaan yli 70-vuotiaita. 

Ylä-Savon Kuntayhtymä on saanut erän Astra Zenecan koronarokotetta. THL:n ohjeistuksen mukaisesti tarjoamme tämä erän rokotteita kaikille alueemme 65-69-vuotiaille. Tämä mahdollisuus on voimassa niin kauan kuin rokote-erää riittää ja vain tälle ikäryhmälle. 
65-69-vuotiaiden rokotuksia ei siis aloiteta vielä muuten kuin tämän yksittäisen rokote-erän osalta. 


65-69-vuotiaiden rokotusajanvaraus

1.4. alkaen kaikki 65-69 -vuotiaat voivat halutessaan varata ajan Astra Zenecan koronarokotteelle sähköisesti eTerveyspalvelun kautta. 
Ajanvaraus 65-69-vuotiaiden koronarokotuksiin sulkeutuu, kun rokote-erä loppuu. Tämän ikäryhmän rokottamisen jatkumisesta tiedotamme myöhemmin. 


70-74-vuotiaiden rokotukset ja ajanvaraus

Yli 70-vuotiaiden rokotusajanvaraukset ja rokotukset aloitettiin viikolla 13. Kaikille yli 70-vuotiaille soitetaan seuraavien viikkojen aikana rokotteiden saatavuuden mukaan. Aina kun lisää rokotteita saapuu, jatkamme ajanvaraussoittoja. 

Rokotusajan voi varata myös sähköisesti eTerveyspalvelun kautta.

Yli 75-vuotiaiden rokotukset ja ajanvaraus 

Kaikki yli 75-vuotiaat, joilla ei vielä ole rokotusaikaa, voivat varata rokotusajan arkisin kello 8-12 soittamalla numeroon 040 161 7242. Tämä numero on varattu vain yli 75-vuotiaiden rokotusajanvarauksille. 

Rokotusajan voi varata myös sähköisesti eTerveyspalvelun kautta. 


Medialle: Mahdolliset haastattelupyynnöt ja kysymykset pyydämme lähettämään toivotun aikataulun ja kysymysten kanssa osoitteeseen viestinta@ylasavonsote.fi. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.