Sisältöjulkaisija

Navigointivalikko

Uutinen

Kysy ja keskustele omaishoidosta verkossa

18.03.2021

Ylä-Savon omaishoidon verkoston toimijat järjestävät keväällä 2021 kaksi etäyhteystilaisuutta, joissa omaistaan hoitavien on mahdollista kysyä ja keskustella omaisen auttamiseen liittyvistä kysymyksistä ja saada tietoa tukitoimista. Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia, tietoa ja tukea tarjoavia kohtaamisia.

AJANKOHDAT:

Keskiviikko 24.3.2021 klo 16-17.30. Keskiviikko 21.4.2021 klo 16-17.30. Voit osallistua vain toiseen tai molempiin tilaisuuksiin.

KENELLE TILAISUUDET OVAT TARKOITETTU?

Kaikille, jotka auttavat sairastunutta tai vammautunutta läheistään ikään, sairauteen tai vammaan katsomatta. Sopimusomaishoitajille, sekä omaishoidon tuen ulkopuolelle toimiville auttajille. Kaikille, jotka haluavat tietoa, keskustella tai kysyä Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven tai Vieremän alueen omaishoitoa tukevista palveluista.

Mukana on Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän omaishoidon asiantuntijoita, omaishoidon parissa toimivia yhdistystoimijoita sekä seurakunnan edustajia, eli eri toimijat helposti tavoitettavissa.

MITÄ TARKOITTAA KESKUSTELEMINEN VERKOSSA?

Tilaisuuteen osallistutaan Teams-etäyhteydellä. Osallistuminen edellyttää tietotokoneen tai muun vastaavan, esim. tablet-laitteen käyttöä, toimivan nettiyhteyden sekä sähköpostiosoitteen. Kuulokemikrofonin käyttö on suositeltavaa. Huomioithan osallistumisessa tietosuojan. Esimerkiksi oman läheisesi henkilötiedot ja yksityiset asiat on hyvä keskustella toimijoiden kanssa kahden kesken.

EN OLE OSALLISTUNUT ETÄTILAISUUKSIIN AIKAISEMMIN, MITÄ TEEN?

Tule rohkeasti mukaan oppimaan! Uusi asia on monesti jännittävää, mutta se ei ole este osallistumiselle. Aina voit oppia uutta. Mikäli käytössäsi on laitteet ja nettiyhteys, voit saada maksuttoman opastuksen etäyhteydellä osallistumiseen. Lisätietoja tästä annetaan ilmoit-tautumisen yhteydessä. Uusia taitojasi voit hyödyntää myös tulevaisuudessa, vaikkapa yhteydenpidossa omiin ystäviin.

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu mukaan viimeistään edellisenä päivänä, tilaisuuksien päivämäärät ovat 24.3. ja 21.4.

Ilmoittaudu viimeistään viikkoa aikaisemmin, jos tarvitset opastusta osallistumiseen: Johanna Nikonen, Pohjois-Savon Omaishoitajat ry johanna.nikonen@psomaishoitajat.fi tai puh. 050 494 1575

Ilmoittautumisen yhteydessä saat lisäohjeita osallistumiseen.

TERVETULOA MUKAAN!

Toivottaen Ylä-Savon omaishoidon verkosto