Sisältöjulkaisija

Navigointivalikko

Uutinen

Satoja ääniä annettu Terveyskampuksen seinämaalaukset - äänestyksessä

22.03.2021

Paikallinen osaaminen näkyy Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän Terveyskampus-hankkeessa. Terveyskampuksen seinämaalaukset-äänestyksessä annettiin yli 500 ääntä ja voittajaksi nousi Ylä-Savon ammattiopiston suunnittelema grafiikka Iisalmen koivukujasta.

Terveyskampus seinämaalaus

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän Terveyskampuksen uusista seinämaalauksista järjestettiin kaikille avoin äänestys 1.2.-14.2.2021 välisenä aikana. Äänestyksessä oli mukana kolme kuvaa, joista kaksi oli Ylä-Savon ammattiopiston suunnittelemia ja yksi kuva Iisalmen Kuvataidekoululta.

 Kuvia käytiin äänestämässä 568 kertaa ja äänet jakaantuivat seuraavasti:

  • kuva 1. 309 ääntä (57,33%) YSAO

  • kuva 2. 142 ääntä (26,35%) YSAO

  • kuva 3. 88 ääntä (16,33%) Iisalmen Kuvataidekoulu

Paikalliset maisemat ja tutut kasvot näkyviin kuntayhtymän julkaisuissa

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymässä on vuoden 2020 aikana kehitetty kuntayhtymän oma kuvailme. Kuvailmeellä on haluttu korostaa paikallisuutta ja tuoda julkaisuihin tuttuja kasvoja ja tunnistettavia paikkoja mm. valokuvien ja videoiden muodossa.

Kuvailmettä ja paikallisuutta haluttiin korostaa myös uuden Terveyskampuksen tiloissa ja lopullinen päätös seinämaalauksista päätettiin jättää kuntalaisille. Aiheeksi valikoitui Iisalmen keskustan läpi kulkeva koivukuja, josta monet ulkopaikkakuntalaiset tunnistavat Iisalmen.