Sisältöjulkaisija

Navigointivalikko

Uutinen

Tiedote: palvelutoiminta Iisalmen Terveyskampuksen uudisrakennuksessa käynnistyy 4.10.

29.09.2021

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän Iisalmen Terveyskampuksen uudisrakennuksen palvelutoiminta käynnistyy maanantaina 4.10.2021. Uudisrakennuksen tiloissa aloittavat toimintansa mm. päivystys, laboratorio, kuvantaminen ja toimenpideyksikkö. Asiakkaita opastetaan uusiin käytäntöihin.  

Palvelutoiminta Iisalmen Terveyskampuksen uudisrakennuksessa käynnistyy 4.10.2021. Uudisrakennuksen osoite on Riistakatu 21. Uudisrakennuksen tiloissa aloittavat toimintansa päivystys, laboratorio, kuvantaminen ja toimenpideyksikkö. Myös kirurgian, hematologian, fysiatrin ja onkologin vastaanotot siirtyvät 4.10. lähtien uudisrakennuksen tiloihin.  

Silmätautien vastaanotto muuttaa 4.10.2021 Iisalmen terveyskeskuksen 1. kerrokseen. 

Uusia käytäntöjä asiakkaille 

Päivystyksen toiminta siirtyy vanhan sairaalaan tiloista Terveyskampuksen uudisrakennukseen 4.10. kello 8.00. Uudisrakennuksen pääovet ovat auki joka päivä kello 6.30 – 21.00 ja käynti päivystykseen näinä aikoina tapahtuu pääoven kautta. Kello 21.00–6.30 käynti päivystykseen tapahtuu ambulanssien sisäänkäynnin kautta Riistakadulta. Ambulanssien sisäänkäynti on merkitty selkeästi kyltillä. 

Uusissa tiloissa ilmoittautuminen hoituu ITTE-automaatilla sähköisesti. Ensimmäisten viikkojen aikana ilmoittautumisaulassa on paikalla henkilökuntaa opastamassa asiakkaita automaatin käytössä.  

Parkkipaikkoja löytyy Terveyskampuksen uudisrakennuksen etupihalta. 8.10. alkaen asiakkaiden käytössä on myös sähköautopaikkoja. 

Laboratorio palvelee ajanvarauksella 

Laboratorio aloittaa Terveyskampuksen uusilla tiloissa 4.10. kello 7. Asiakkaita palvellaan ajanvarauksella, eli näytteenottoon on tästä lähtien varattava aika joko sähköisesti osoitteessa www.islab.fi/ajanvaraus tai soittamalla numeroon 044 717 8888 arkisin kello 12-14.  

Päivystyksen ja Enskan päivystysasiakkaat pääsevät näytteenottoon vuoronumerolla. Samoin Kuopion yliopistollisen sairaalan ja Pihlajalinnan Kiire-asiakkaat pääsevät näytteenottoon vuoronumerolla. Näytteenottovälineitä kotona tapahtuvaa näytteenottoa varten voi hakea joko ajanvarauksella tai ottamalla vuoronumeron. Myös kotona otetun näytteen asiakas voi palauttaa joko ajanvarauksella tai ottamalla vuoronumeron. 

 

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä 

 

Medialle: Mahdolliset haastattelupyynnöt ja kysymykset pyydämme lähettämään toivotun aikataulun ja kysymysten kanssa osoitteeseen viestinta@ylasavonsote.fi. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.