Sisältöjulkaisija

Anna palautetta

Navigointivalikko

Uutinen

Tiedote: Runnin Kartanonmäen liiketoiminnalle ei löytynyt jatkajaa – asiakkaiden palvelut järjestetään myös jatkossa kuntayhtymän alueella

16.06.2022

Runnin Kartanonmäki Oy:n liiketoiminnalle ei ole konkurssipesän kartoituksesta huolimatta löytynyt jatkajaa ja sen toiminta päättyy.
 

Hoivapalvelujen järjestämisvastuussa oleva Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä järjestää kaikille Kartanonmäen asiakkaille heidän yksilöllisiä asumispalvelutarpeitaan vastaavan asumispaikan Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän toiminta-alueen muista yksiköistä. Asiakassiirrot toteutetaan pääasiassa Attendon Pihlajaharjun ja Iisakin hoivakoteihin Iisalmeen ja Kesälammen hoivakotiin Vieremälle.
 
– Laadukas ja hyvä hoiva turvataan kaikille asiakkaille niin tässä siirtymävaiheessa kuin jatkossakin. Asiakkaisiin tai heidän omaisiinsa ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ja heidän toiveitaan kuullaan ja kunkin asumispalveluntarve arvioidaan erikseen uudesta asumispaikasta päätettäessä, kertoo va. toimitusjohtaja Petteri Soininen Ylä-Savon SOTE kuntayhtymästä.
 
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on yhdessä Attendon kanssa sitoutunut tarjoamaan Kartanonmäen työntekijöille työtä. Työpaikkoja tarjotaan ensisijaisesti niistä toimipisteistä, joihin Kartanonmäen asiakkaatkin siirtyvät.
 
–Tavoitteenamme on varmistaa, että suunnitellut asiakassiirrot toteutuvat siten, että tärkeät ja tutuksi tulleet hoitajat ovat jatkossakin osa asiakkaiden elämää, Soininen sanoo.
 
– Myös Attendolla teemme parhaamme, jotta asukkaiden muutto uuteen hoivakotiin sujuu jouhevasti. Kiitos etukäteen kaikille läheisille, jotka pystyvät tukemaan asukkaita ja olemaan apuna muutossa. Kannustamme niin asukkaita kuin läheisiäkin olemaan yhteydessä hoivakodin johtajaan matalalla kynnyksellä kaikista mieleen tulevista kysymyksistä, Attendon aluejohtaja Simo Saaranen sanoo.
 
Asiakkaiden siirrot aloitetaan välittömästi ja tavoitteena on, että kaikki asiakkaat ovat uusissa asumisyksiköissä viimeistään tiistaina 21.6. Henkilöstön työt uusissa työpaikoissa alkavat liukuvasti ja viimeistään 22.6.
 
 
Lisätietoja:
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä: Mahdolliset haastattelupyynnöt ja kysymykset pyydämme lähettämään toivotun aikataulun ja kysymysten kanssa osoitteeseen viestinta@ylasavonsote.fi. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.  
Attendo: Simo Saaranen, aluejohtaja, puh. 040 550 7358, simo.saaranen (at) attendo.fi