Sisältöjulkaisija

Navigointivalikko

Uutinen

Tiedote 30.8.2021: Sonkajärven terveyskeskuksen remontti alkaa

30.08.2021

Sonkajärven terveyskeskuksen peruskorjaus alkaa 31.8.2021 ja remontin ensimmäinen vaiheen odotetaan valmistuvan keväällä 2022. Terveyskeskuksen peruskorjaus aiheuttaa muutoksia osassa palveluja. Vastaanottopalvelut, neuvolapalvelut ja laboratorion näytteenottopalvelut jatkavat toimintaa entisissä tiloissa.

Peruskorjaus aiheuttaa muutoksia seuraaviin palvelutoimintoihin:

Suun terveydenhuolto
Suun terveydenhuollon palveluja ei ole saatavissa Sonkajärvellä peruskorjauksen aikana.
Iisalmen, Kiuruveden ja Vieremän hammashoitolat palvelevat sonkajärveläisiä koko peruskorjauksen ajan.  Sonkajärven koulun oppilaille tehdään tarkastuksia liikkuvassa suunhoitoyksikössä Suupirssissä Sonkajärvellä erikseen sovittuina ajankohtina.

Fysioterapia- ja apuvälinepalvelut
Fysioterapia- ja apuvälinepalvelut sijaitsevat osoitteessa Taivallahdentie 4b, sisäänkäynti Tuulikanteleen pääovesta.

Apuvälinepalvelujen toiminta muuttuu siten, että apuvälineitä lainataan jatkossa tilauksen perusteella.  Apuvälinevarasto on siirtynyt pääosin Iisalmen terveyskeskuksen apuvälinelainaamoon. Sonkajärvelle jää tarvittava pieni tukivarasto.

Tilaukset apuvälineistä tehdään puhelimitse maanantaista perjantaihin kello 8-9, puhelin 040 712 1234. Iisalmen apuvälinelainaamo toimittaa tilatut apuvälineet Sonkajärven apuvälinelainaamoon.  Apuvälineitä voi noutaa myös suoraan Iisalmen apuvälinelainaamosta (Iisalmen terveyskeskus, 0. kerros) maanantaista perjantaihin kello 10-12 tai soittamalla numeroon 040 162 8053.

Apuvälineet palautetaan ensisijaisesti Iisalmen apuvälinelainaamoon. Palautus onnistuu myös Sonkajärvelle, josta ne kuljetetaan Iisalmeen puhdistettavaksi.

Sosiaalipalvelut

Sonkajärven sosiaalikeskus on muuttanut uusiin tiloihin. Käyntiosoite on Taivallahdentie 4 B. Sisäänkäynti Palvelukeskus Tuulikanteleen pääovesta, jonka yhteydessä ovat ovikellot eri palveluihin. Asiointi ajanvarauksella.