Sisältöjulkaisija

Navigointivalikko

Uutinen

Tiedote: Terveyskampus-nimikilpailu avattu

06.09.2021

Ylä-Savon SOTE-kuntayhtymä on avannut alueen asukkaille nimikilpailun, jossa etsitään nimiä Terveyskampuksen kolmelle rakennukselle. Nimikilpailun teemoina ovat paikallisuus ja luonto.

Lokakuussa 2021 otetaan käyttöön Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän Terveyskampuksen uudisrakennus. Kuntayhtymä haluaa antaa alueen asukkaille mahdollisuuden nimetä tämä uudisrakennus, sekä Terveyskampuksen kaksi muuta rakennusta, ns. vanhan sairaalan tilat ja tällä hetkellä terveyskeskuksena toimivan rakennuksen. Nämä kolme rakennusta yhdessä muodostavat uuden Terveyskampuksen, joka palvelee kaikkia kuntayhtymän alueen asukkaita.  

Nimikilpailu on avattu 6.9. ja sähköisen kyselyn kautta nimiehdotuksia voi lähettää 27.9 asti. Linkki nimikilpailuun: https://q.surveypal.com/Yla-Savon-SOTE-kuntayhtyma---Terveyskampus-alueen-nimikilpailu

Nimikilpailun teemoina paikallisuus ja luonto  

”Uudisrakennuksen valmistumisen kunniaksi olisi hienoa saada Terveyskampuksen tiloille uudet nimet, joissa näkyvät paikallisuus ja luonto. Olemme nimenneet Terveyskampuksen kokoustiloja luonto-teeman mukaisesti ja Terveyskampuksen alikulkutunneliin maalasimme paikallisen koivukujan. Meille on tärkeää, että alueen asukkaat ottavat uudet tilat omakseen ja voivat olla mukana vaikuttamassa hankkeen eri vaiheissa”, sanoo Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän toimitusjohtaja Leila Pekkanen.  

”Terveyskampus-hankkeessa on rakennettu uutta ja korjattu vanhaa. Tärkeintä tässä mittavassa hankkeessa on, että se mahdollistaa terveysturvalliset, nykyaikaiset tilat, joissa palvelut järjestetään asiakkaan tarpeita vastaaviksi kokonaisuuksiksi”, lisää Pekkanen.  

Terveyskampuksen uudisrakennukseen sijoittuvat lokakuusta 2021 lähtien mm. päivystys, kuvantaminen, laboratorio ja toimenpideyksikkö. Jos vanhan sairaalan peruskorjaus etenee aikataulussa, sosiaalityö, kotihoito ja kuntoutus pääsevät uusittuihin tiloihin vuonna 2022. 

 

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä 

 

Medialle: Mahdolliset haastattelupyynnöt ja kysymykset pyydämme lähettämään toivotun aikataulun ja kysymysten kanssa osoitteeseen viestinta@ylasavonsote.fi. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.