Murupolku

Psykiatrinen osastohoito PÄÄKUVA

""

Psykiatrinen osastohoito

Psykiatrinen osastohoito

Psykiatrisen osastohoidon tehtävä on tutkia, hoitaa ja kuntouttaa psykiatrista erikoissairaanhoitoa tarvitsevia potilaita. Potilailla voi olla erilaisia mielenterveydenhäiriöitä. Osastohoidon tavoitteena on psyykkisen, fyysisen ja sosiaalisen voinnin koheneminen sekä tarpeenmukaisen jatkohoidon suunnittelu. Osastoyksiköihin hakeudutaan terveyskeskuksen, psykiatristen avohoitopalveluiden tai muun lääkärin lähetteellä. Hoitoon tulon syitä voivat olla esim. mielialahäiriö, elämäntilannekriisi, syömishäiriö, psykoosiepäily tai pitkäaikainen psykoottinen sairaus.

Toimi näin

Ennen hoitoon hakeutumista yhteydenotto osastolle on suotavaa.

Psykiatrisen osaston puhelinasiointi

Psykiatristen potilaiden vapaaehtoinen osastohoito. Potilas- ja läheiskyselyt hoitajilta. Äkillisissä mielenterveys- ja päihdeongelmissa voit ottaa yhteyttä mielenterveys- ja päihdepalveluiden akuuttityöryhmän ohjanta- ja neuvontapuhelimeen, joka palvelee sinua ympärivuorokautisesti.

Iisalmen sairaala

Iisalmen entisessä sairaalassa on mielenterveys- ja päihdepalvelut ja osastot (psykiatrinen osasto, riippuvuusosasto/selviämisasema) sekä perhepalvelut.

Osoite

Riistakatu 23, 74120 IISALMI

Normaalit aukioloajat

Iisalmen sairaala
  • Maanantaina - Sunnuntaina 06:00 - 21:00

Muut yhteystiedot

Lisätiedot

Psykiatrinen osasto on Iisalmen sairaalan 1. kerroksessa, Riistakatu 23, puh. 0404894808.

Palvelun maksullisuus

Palvelun aukioloajat

Löysitkö etsimäsi?

Auta meitä kehittämään verkkosivujamme!