Sähköinen asiointi PÄÄKUVA

 

Sähköinen asiointi

Sähköinen asiointi

Meillä voit hoitaa asioitasi kätevästi sähköisen asioinnin kautta. 

Varaa aikoja sähköisesti

Voit varata meille ajan sähköisesti eTerveyspalvelumme kautta. Palveluiden käyttö on maksutonta terveydenhuollon asiakkaille. Kirjaudu varaamaan aikoja eTerveyspalvelustamme.

Joustava etävastaanotto

Etävastaanotto on turvallinen ja joustava mahdollisuus asioida turvallisesti ammattilaisen kanssa ilman fyysistä kontaktia. Viime kädessä terveydenhuollon ammattilainen päättää, onko vastaanotto mahdollista toteuttaa etänä. Etäpalvelu toimii video-, kuva-, ääni- tai chat-palveluyhteyden kautta. Lue lisää etävastaanotoistamme.

Chat palvelee nopeasti ja näppärästi

Chat avautuu verkkosivuille tultaessa sivun oikeaan alareunaan ja siellä voit voit hoitaa terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita nopeasti ja vaivattomasti. Lue lisää chatista.

Seuraava vapaa aika terveyskeskuslääkärille

Katso seuraavat vapaat ajat.

Varaa aika Islabin laboratorioon

Laboratoriotutkimukseen tarvitset aina ennalta lääkärin tai hoitajan tekemän lähetteen. Varaa aika näytteenottoon.

Tarkastele omia potilastietoja tai uusi reseptejäsi (Omakanta)

Omakanta-palvelussa näet omat terveystiedot ja reseptit sekä voit pyytää reseptien uusimista. Lisäksi voit tallentaa myös elinluovutus- ja hoitotahdon. Tiedot on suojattu hyvin ja niitä käsitellään luotettavasti, joten kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Lue lisää Omakanta-palvelusta.

Ilmoita vaaratapahtumasta

Potilas- ja asiakasturvallisuus on keskeinen osa hyvää ja laadusta hoitoa sekä palvelua. Jos havaitset, että hoidon aikana on sattunut jokin vaaratapahtuma, voit tehdä vaaratapahtumailmoituksen. Vaaratapahtuman havaitessa asia tulee ottaa puheeksi hoitohenkilökunnan kanssa, jos asia vaatii korjauksen saman tien. 

Tee vaaratapahtuma ilmoitus sähköisesti. 

Lue asiakas- ja potilasturvallisuudestamme.